Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom mindig szexelni akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom mindig szexelni akar és simogat, puszilgat, fogdos állandóan mit csináljak hogy befejezze? 19l

Figyelt kérdés
Nekem nem volt még barátom. Szeretem nagyon de még nem akarok lefeküdni vele. Szűz vagyok. Ő már nem az. 21 éves
2018. szept. 28. 15:41
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
84%
Értem, hogy nem akarsz dugni, de nem vonzó ő neked? Nem kívánod megérinteni, csókolózni?
2018. szept. 28. 16:07
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
1: :DDD
2018. szept. 28. 16:08
 13/40 anonim ***** válasza:
61%
Ja és azt még elfelejtettem, hogy amikor én még szűz voltam a pasim folyton mondogatta, hogy ne indítsam be, ha nem akarok tőle semmit mert nagyon sz#r ilyenkor tűrtőztetnie magát és majd ha már nem leszek szűz megtudom milyen. Hát megtudtam, miután elvesztettem a szüzességem, és megtudtam milyen a szex rájöttem, hogy tényleg őrjítő dolog tud lenni, ha kívánsz valakit vagy valamit de valamiért nem jön össze. Majd ha már nem leszel szűz, és kívánod a párod ( de úgy istenigazából) és ő valamiért visszautasít, akkor tudni fogod mit érzett az a szerencsétlen egy éven keresztül! MÉGEGYSZER MONDOM nem ítéllek el, ha még nem állsz készen, mert mindenkinek más a tempója, de ebben az esetben nem tisztességes amit vele teszel.
2018. szept. 28. 16:10
 14/40 anonim ***** válasza:
74%

Egy éve együtt vagytok és nem akarsz lefeküdni vele? Biztos, hogy 19 éves vagy és nem 15?

Szerintem a két kezed összeteheted, hogy ilyen srác van veled, mert a legtöbb már továbbállt volna ilyen helyzetben.

Nem is értem, neked nincs szexuális vágyad, te nem kívánod őt?

2018. szept. 28. 16:11
 15/40 anonim ***** válasza:
36%
Szia! Ne feküdj le vele amíg nem érzed úgy, hogy készen állsz. Ez nem ciki. Igenis tartsa tiszteletben, hogy nem szeretnél szexelni. Le kellene ülnötök megbeszélni a dolgokat. Valamiért úgy jött le nekem, hogy nem bízol benne. A srác meg előbb utóbb megunja, vagy esetleg azt fogja hinni, hogy nem szereted és vagy megcsal, vagy elhagy előbb utóbb. Ezért mindenképp beszéljetek. Ne legyen félre értés!
2018. szept. 28. 16:16
 16/40 anonim ***** válasza:
60%

A helyzet az, hogy 2 esetre tudok gondolni.

1. Nem szereted a párod igazából. Tetszik mint egy új cipő, elvagy vele, meg tök jó hogy van... csak nem vagy belé szerelmes, mint férfi nem kívánod.

2. Valami testi/lelki gondod van. A lelki az múlttal hozott. pl molesztáltak vagy szigorú erkölcsi nevelés. Ezt kb a szexhez való viszonyod által kideríthető. pl maszturbálsz-e. Az kívánod, mint magát a szexet. Vagy ezek elől is elzárkózol...

A testihez viszont el kell menned nődokihoz, mert a súlyostól a kevésbbé súlyosig bármi gond lehet. Sőt olyan is ami a felnőtt életedre kihat.

Én azt mondom, hogy rögtön a cerkába kell ugrani, de a te korodba az első barátomnál szinte alig vártam, hogy megérintsen, vetkőzessen. Belevessük magunkat a testiség izgalmas misztériumába. Így mindig egyre többet tapasztaltunk meg mire eljutottunk a behatolásig. Én is kívántam ezt és szinte örültem, hogy van végre egy fiú akivel felfedezhetem az életnek ezt a területét is.

2018. szept. 28. 16:19
 17/40 anonim ***** válasza:
15%

Nekem életem során két fiatal korú barátnőm volt, 1 hónap alatt lefeküdt velem mind kettő. Sőt, egyik 18 nap alatt.

Az már más tészta, hogy nem vagyunk együtt, az egyik másik pasi miatt lépett le; a másik meg úgy érezte, hogy nem elég érett a kapcsolatra, meg kicsit sok vita volt. De nem szex vagy ilyesmi végett.

2018. szept. 28. 16:24
 18/40 anonim ***** válasza:
31%
Az kimaradt, hogy mindkettő szűz volt.
2018. szept. 28. 16:24
 19/40 anonim ***** válasza:
64%

És csináltatok egyáltalán valamit?

Szerintem nem szereted, vagy aszex vagy. Én megőrültem az első barátomért, a szextől féltem de lépésekben haladtunk, pár hónap után le is feküdtünk. 1 év az rengeteg idő.

2018. szept. 28. 17:53
 20/40 anonim ***** válasza:
82%
Bocsi, de ez nem normális dolog. 19 éves felnőtt nő vagy, egy éve együtt azzal, akit elvileg szeretsz... Már ha kapcsolatnak lehet ezt nevezni egyáltalán. A kezét azért megfogod, ugye?
2018. szept. 28. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!