Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom mindig szexelni akar és simogat, puszilgat, fogdos állandóan mit csináljak hogy befejezze? 19l
Egy éve együtt vagytok és nem akarsz lefeküdni vele? Biztos, hogy 19 éves vagy és nem 15?
Szerintem a két kezed összeteheted, hogy ilyen srác van veled, mert a legtöbb már továbbállt volna ilyen helyzetben.
Nem is értem, neked nincs szexuális vágyad, te nem kívánod őt?
A helyzet az, hogy 2 esetre tudok gondolni.
1. Nem szereted a párod igazából. Tetszik mint egy új cipő, elvagy vele, meg tök jó hogy van... csak nem vagy belé szerelmes, mint férfi nem kívánod.
2. Valami testi/lelki gondod van. A lelki az múlttal hozott. pl molesztáltak vagy szigorú erkölcsi nevelés. Ezt kb a szexhez való viszonyod által kideríthető. pl maszturbálsz-e. Az kívánod, mint magát a szexet. Vagy ezek elől is elzárkózol...
A testihez viszont el kell menned nődokihoz, mert a súlyostól a kevésbbé súlyosig bármi gond lehet. Sőt olyan is ami a felnőtt életedre kihat.
Én azt mondom, hogy rögtön a cerkába kell ugrani, de a te korodba az első barátomnál szinte alig vártam, hogy megérintsen, vetkőzessen. Belevessük magunkat a testiség izgalmas misztériumába. Így mindig egyre többet tapasztaltunk meg mire eljutottunk a behatolásig. Én is kívántam ezt és szinte örültem, hogy van végre egy fiú akivel felfedezhetem az életnek ezt a területét is.
Nekem életem során két fiatal korú barátnőm volt, 1 hónap alatt lefeküdt velem mind kettő. Sőt, egyik 18 nap alatt.
Az már más tészta, hogy nem vagyunk együtt, az egyik másik pasi miatt lépett le; a másik meg úgy érezte, hogy nem elég érett a kapcsolatra, meg kicsit sok vita volt. De nem szex vagy ilyesmi végett.
És csináltatok egyáltalán valamit?
Szerintem nem szereted, vagy aszex vagy. Én megőrültem az első barátomért, a szextől féltem de lépésekben haladtunk, pár hónap után le is feküdtünk. 1 év az rengeteg idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!