Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom mindig szexelni akar és simogat, puszilgat, fogdos állandóan mit csináljak hogy befejezze? 19l
Mióta vagytok együtt? Megbízol benne egyáltalán?
Ha már egy ideje együtt vagytok és úgy érzed, nem csak a szüzességedre pályázik, akkor lehet, hogy te is kezdhetsz nyitni, és ha rögtön le nem is fekszel vele, de valamennyire lenyugtatod- magad és a másik testének megismerése céljából is. Kis kézimunka, orál, akármi, tök jó bevezetők, gyakorlat, és talán őt is kicsit megnyugtatják. Én megértem a te álláspontod is, nem azért mondom, de ismerem a férfiakat, 21 éves srácot szex nélkül hagyni beláthatatlan ideig azért elég merész, és még ha határidőt se mondasz neki, hogy meddig hagyja abba, akkor nem csodálkozom rajta, hogy néha-néha bepróbálkozik, hátha.
Persze, ha nem bízol meg benne vagy mindezt 1-2 hét járás után teszi, akkor nyilvánvalóan nem a fentiek a követendő lépés (hanem te is tudod, mi az).
6. vagyok: azért 1 év után már te is nyithatnál. Mondom, nem is feltétlenül szex, lassan is lehet haladni, kézimunka, szájmunka, ne legyen egyből olyan ijesztő.
Miért nem akarsz még vele lefeküdni? Azért 1 év után csak bizonyította, hogy nem ez a legfontosabb számára és nem ezért van veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!