Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom mindig szexelni akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom mindig szexelni akar és simogat, puszilgat, fogdos állandóan mit csináljak hogy befejezze? 19l

Figyelt kérdés
Nekem nem volt még barátom. Szeretem nagyon de még nem akarok lefeküdni vele. Szűz vagyok. Ő már nem az. 21 éves
2018. szept. 28. 15:41
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
74%
Mond meg neki hogy ha "nem fejezed be,nem neked adom oda a szűzességem értetted?" biztos be fog fossni és befejezni :)
2018. szept. 28. 15:43
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
Mit mond, amikor megmondod neki, hogy még ne csinálja ezt?
2018. szept. 28. 15:44
 3/40 A kérdező kommentje:
2# Azt mondja hogy "jólvan, már nem csinálom" de aztán megint csinálja. Már idegesít
2018. szept. 28. 15:49
 4/40 próbálokkedveslenni ***** válasza:
79%
Miért vagy olyannal, aki nem tisztel téged?
2018. szept. 28. 15:49
 5/40 anonim ***** válasza:
72%
csak megfog dugni,és elhagy..már most látszik a pasidon
2018. szept. 28. 15:51
 6/40 anonim ***** válasza:
18%

Mióta vagytok együtt? Megbízol benne egyáltalán?

Ha már egy ideje együtt vagytok és úgy érzed, nem csak a szüzességedre pályázik, akkor lehet, hogy te is kezdhetsz nyitni, és ha rögtön le nem is fekszel vele, de valamennyire lenyugtatod- magad és a másik testének megismerése céljából is. Kis kézimunka, orál, akármi, tök jó bevezetők, gyakorlat, és talán őt is kicsit megnyugtatják. Én megértem a te álláspontod is, nem azért mondom, de ismerem a férfiakat, 21 éves srácot szex nélkül hagyni beláthatatlan ideig azért elég merész, és még ha határidőt se mondasz neki, hogy meddig hagyja abba, akkor nem csodálkozom rajta, hogy néha-néha bepróbálkozik, hátha.

Persze, ha nem bízol meg benne vagy mindezt 1-2 hét járás után teszi, akkor nyilvánvalóan nem a fentiek a követendő lépés (hanem te is tudod, mi az).

2018. szept. 28. 15:54
 7/40 A kérdező kommentje:
Már 1 éve együtt vagyunk. Szeret nagyon tudom. Pár hónapja kezdte ezt el.
2018. szept. 28. 15:55
 8/40 anonim ***** válasza:
71%
1 éve vagytok együtt és még nem feküdtél le vele? Tudod ki lenne az a hülye aki tovább várna. Nem is csodálom, hogy vágyna rád a szerencsétlen. A kapcsolat alap pillére a szex, ha nincs, döglött a kapcsolat. Persze, lehet azt mondani, hogy nem az a fontos, de igen is az. Főleg egy felnőtt embernek.
2018. szept. 28. 15:59
 9/40 anonim ***** válasza:
89%

6. vagyok: azért 1 év után már te is nyithatnál. Mondom, nem is feltétlenül szex, lassan is lehet haladni, kézimunka, szájmunka, ne legyen egyből olyan ijesztő.

Miért nem akarsz még vele lefeküdni? Azért 1 év után csak bizonyította, hogy nem ez a legfontosabb számára és nem ezért van veled...

2018. szept. 28. 16:01
 10/40 anonim ***** válasza:
78%
1 éve szexmegvonásban van?! Úristen akkor nem csoda ha már így viselkedik. Én nem ítéltek el, mert nem állsz készen, de azért egy évet én nem várnék, és ezt nőként mondom. Persze ha menne máshoz ő lenne a szemét, bunkó stb
2018. szept. 28. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!