Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy egy srác állandóan velem akar lenni, de nem akar többet?
Figyelt kérdés
Flörtöl velem egyértelműen, nem kétség, én is kicsit vele, de nem tesz többet, azon kívül hogy megsimogat. Volt, hogy azt hittem meg fog csókolni, úgy közeledett. Nem félénk, épp ellenkezőleg, állítólag nagy nőcsábász. Nem vagyok különösebben szép, de ronda se, ő meg is dicsér néha. Barátok vagyunk, szinte mindent meg tudunk beszélni, sosem fogyunk ki a témából, még a szexről is szoktunk. Tényleg már néha túlzás, hogy egy héten többször hív el ide-oda esti programokra is. Nem igazodom ki rajta, csak játszadozik velem esetleg? Ő 25 én 24, egy szakon tanulunk.2018. febr. 4. 15:07
2/7 anonim válasza:
bizony, valószínűleg talonban tart, még dolgozik egy jobb partin, aki ha nem jön össze, te is jó leszel.
3/7 anonim válasza:
Ezek szerint te akarsz többet? Meg lehetne beszélni. Talán nem biztos benne, hogy te mit gondolsz és nem akarja elszúrni?
4/7 anonim válasza:
Baratzonaban vagy, es talonban. Azert abba gondolj bele, akarsz-e jarni olyan pasival, aki hetente tobb estet haver lanyokkal tolt.
5/7 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet úgy érzem.
Magam se tudom igazából mit akarok, bejön nekem, jól érzem magam vele, el tudnék képzelni valamit, de ez azért elég megalázó érzés ez így most. Szóval leépítem a dolgot szerintem.
Köszi a válaszokat! :)
2018. febr. 4. 15:39
6/7 anonim válasza:
Szerintem meg nem leépíteni kéne a dolgot, hanem megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!