Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri változtatni, hogy legyen barátnőm?
Kondibérlet (havim, 7 alkalmas): 12000
Parfüm: 3000
Ruháskodás (1 nadrág, 1 póló, 1 pulóver): kb. 30000
Összesen: 45000 ft
Megéri ennyi pénzt magunkba feccölni, hogy legyen egy elvileg szerető nőm?
Őszinte leszek, fogalmam sincs hogy nézel ki, de szerintem a legdrágább, legmenőbb ruhákkal és egy kigyúrt testtel is magasról tojnék rád.
Egyfelől azért, mert a nőért, mint emberért semennyit se érdeklödsz, nem meghódítani akarod, vagy elcsábítani, hanem az orra alá dugod ezeket a dolgokat, hogy akkor most te x ruhával meg kondibérlettel már jó csávó vagy, jár neked bármi.
Másfelől annyira érződik a rinyáló, akaratgyengeség az egész írásodból, hogy az rettenet, ami a legvonzóbb egy férfiban, a határozottság és a céltudatosság, az nincs meg benned. Ha egyedül nem érzed jól magad a bőrödben, és nem tartod magad értékes embernek ezeken a cuccokon kívül, akkor a kutya nem fog veled összejönni. Barátomnak se márkás ruhái, se különösebben izmos teste nem volt amikor összejöttünk, egy idő után teljesen magától lett igényesebb erre, attól még ugyanúgy szerettem előtte is. 24/N
NEM!
Kondibérlet, edzés kuka! Ha lett volna rá igényed már évekkel ezelőtt elkezdted volna belső identitásból az edzést, sportot. Csak a nők miatt elkezdeni felesleges!
Ezenkívül aki nincs megelégedve magával azzal más sem lesz...aki pedig a csajok miatt edz hogy tetsszen már mínuszból indul!
parfüm? Néha kell, de pl a feleségem anno kifejtette, hogy mennyire szereti a természetes illatom és az jobban bejön neki mint a parfüm! Egyébként egy parfüm évekig kitart!
Ruházkodás? Én turi párti vagyok és kifejezetten márkás ruhákra megyek rá...pl eddig turiztam - évek alatt - 15 levis farmert - 501-esek - 10 levis inget, camel ingeket, columbia kabátot, helly hansent és stbstbstb
mind olyan állapotú mintha a boltba vettem volna a legdrágább márkás ruhám 2000 ft - ez egy bugatti kabát - rákereshetsz mennyibe kerül :-) a legolcsóbb 180 ft ez egy hibátlan levi's 501-es farmer.
Szóval 1 nadrág, 1 póló, 1 pulóver 30000 ft? Te tudod!
Első lépés fogadd el magad!
Második lépés: érezd jól magad!
Harmadik lépés csajozzál!
45k sok? :O
Nekem a kabim volt annyi és ilyen gagyi csöves kabát... :( mondjuk nem csajozásra vettem...nem is azért mert tetszett...amit tetszett az pont egy 100-as volt drágább...De ugye az a bajom a nadrágokkal...60k alatt nem találok értelmeset...Cipő általában sport cipőbe járok az legyen nagyon nagyon kényelmes és szellős sosem büdös a lában így..(persze naponta fürdök)de van h egész nap cipőbe vagyok...nem napi 8ora irodában ücsörgésre gondolok..és bármikor bátran le merem venni a cipőm.
Parfüm minek???3ezerért meg totál pláne...De szerintem egy normális deo is elég.
Kondi bérlet 12..Abban a steroidok ára is benne van?Csak mert a 7alkalom edzés megint csak annyit ér mint szrnak a pofon semmi nem fog látszani belőle...Ha utána abba hagyod akkor oda lesz a feszes izmaidnak idővel..Szóval teljesen fölösleges.Ha sportolsz olyat tegyél amit élvezel és azért tedd mert élvezed ne kényszerből meg jaj most pocakom van stb...Össze szedsz egy csajt és egész életedben azon akarsz küzdeni h meg maradjon??Vagy utána meg hát így jártál az a demo volt???
Ruházkodás:Nadrág,póló,pulcsi...Na ezekből nem kell drága...szóval én spec hordok farmerből LEVIS-t meg OSANOS FARMERT IS :D soha senki nem tudta megmondani mikor van rajtam lévis és mikor van rajtam tesco-s ugye egy Levis kerül kb 30-40k ba a tescos meg kb 5k lehet...régen vettem de nem látszik rajta ezért is szeretem a farmert..poló fiam bemész a kinaba körbenézel aminek jó az anyga meg tetszik a mintája tökéletes...de van h le vannak árazva nike meg egyéb márkás pólók tökéletessel....pulcsi:5-30között../darab
Ha valami rocker izű vagy és olyasmi lányt akarsz akkor simán jó veszel 2 együtteses pulcsit azt csá...Ha nem akkor az a baj h zsebbenyúlós egy normális pulcsi...de ott is a kínait nézném elsőnek..bszhatod ha márkás pulcsid van de nem áll jól vagy nem egy szép pulcsi hanem csak a márka kerül annyiba de bénán néz ki..
Illetve igen igen számít a kor is...20évessen kb mind1 mibe vagy legalábbis az én időmbe kb mindenki csóró diák volt így pont le is tojtuk...
Most 32 vagyok és ugyan úgy letojom mert nem a ruha teszi az embert.
UI haver vett a tacskóba tök jó bőrdzsekit...azt mondta 8k volt...olyasmi volt szinte teljesen amit én akartam azon kívül h kamu protektoros volt...Azzal meg sokra megyek ha küld egy csókot az aszfalt :D :D
#31:
Muszáj valamivel kompenzálnom, hogy nincs értékeim. Illetve vannak, de a sz*rabbik fajtából.
A határozottságot próbáltam magamra erőltetni, de nem lett jó vége.
#32:
Az első és második lépéssel kínlódok már több éve, fölöslegesen ahogy észreveszem.
#38:
Miért mondod ezt?
Lányként szólok most hozzád, kedves kérdező, tudom milyen ez, mert ugyanilyen voltam. Az a baj, hogy antiszociális voltam, nem mentem oda senkihez beszélgetni, semmilyen stílusom volt stb. Azzal próbáltam kompenzálni, hogy követtem a többieket. Szerencsére hamar rájöttem, hogy amellett, hogy ez nem segít, még gáz is. Szóval elkezdtem felismerni önmagam.
A ruhaboltban ne a divatot nézd, hanem ami elsőnek megtetszik, az általában illik is hozzád(vagy legalábbis a fejedben). Én azt szoktam, hogy végigfutom a sorokat, nem nézelődök, meg gondolkodom órákig és amin megakad a szemem, az lesz az igazi.
A gyakori pedig pont olyan oldal, ahol ha végigpörgeted a kategóriákat látni fogod, hogy mi érdekel. Én pl innen az oldalról kaptam az ihletet, hogy kisállatom legyen, illetve elkezdtem szabadidőmben nyelveket tanulni. Ha nem vagy egy társasági lény, az ilyesmikkel tökre elvagy.
Később, ha nyersz egy kis önbizalmat, akkor szabadnapjaidon betérhetsz közösségekbe, ahol már önmagadat ismerve tudni fogsz ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!