Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri változtatni, hogy legyen barátnőm?
Kondibérlet (havim, 7 alkalmas): 12000
Parfüm: 3000
Ruháskodás (1 nadrág, 1 póló, 1 pulóver): kb. 30000
Összesen: 45000 ft
Megéri ennyi pénzt magunkba feccölni, hogy legyen egy elvileg szerető nőm?
Valahol el kell kezdeni
Rengetegen kezdték úgy, hogy egy fekvőtámaszt se tudtak csinálni, egyet se tudtak húzódzkodni
Én kedves nem vagyok, viszont stylist igen, és főleg turiból öltözködöm. Nem érdekelnek a márkák, az érdekel, mi tetszik. 30 ezerért nem vennék 3 db ruhaneműt, fájna rá a szívem.
Neked is ideje lenne véleményt alkotni mindenről. Nem lenne jó, ha mondjuk törődnél magaddal, rájönnél, hogy szereted a zöld színt, jól is áll, jól érzed magad pólóingekben... Mert így ki vagy? Mit szeretsz? Mindennel üzenetet közvetítesz magadról.
Edzéshez nekem pl. elég volt egy csomag (5 db) gumiszalag kb. 2 ezerért aliexpress-ről, és már kerekebb a seggem.
Ez is gond, hogy mindenből a legdrágábbat tervezed, mintha annyira nem érdekelt volna a dolog, hogy utána sem néztél, csak kedvetlenül összeszedtél pár dolgot. Ezzel van a legnagyobb baj. Most én ebből annyit tudtam meg rólad, hogy nem érdekled önmagadat, és csodálkozol, mást miért nem érdekelsz.
Van egy jó saaját testsúlyos edzés a felvőtámasz 10-ik lépése egy kézzel, az elsô lépés a falnál fekvő.
Se a könyv se a szerző neve nem jut eszembe.
De teljesen kezdőknek íródott. A (hosszútávú) futástól nm leszel ízmos.
#24:
Én is inkább turiból öltözködöm. A stílussal nem bohóckodom. Méretben jó legyen rám, és ne legyen gyűrött: ez a két fő szempont számomra.
Igazából sehova sem járok, szóval mindegy, milyen ruha van rajtam.
jellemző.
havi 7 kondi semmire nem elég, hacsak nem nyomod otthon is keményen az edzést.
30000 ruhára: póló? abban érzed jól öltözöttnek magad? akkor már ing...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!