Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha az asszony nem tesz elém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az asszony nem tesz elém enni akkor nem eszek. Mi ez az új "hóbort"?

Figyelt kérdés
Ismerösi körömben egyre több pasi hangoztatja, hogy ő nem eszik magától. Mi a véleményetek?
2018. szept. 21. 11:59
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
96%

38-as vagyok, 40-esnek: A szingliségem tényét önként és dalolva osztottam meg, igazából nem is értem, miért pont abba kötöttél bele?

Nekem semmi bajom nincs azzal, ha valakik megosztják a szerepeket, nem is szólok bele. De az a férfi, aki pótanyunak képzeli a nőjét, az szánalmas.

Amúgy meg a smack levespor és a koszhalmaz elég szomorú, igen. :D

2018. szept. 21. 15:16
 42/49 anonim ***** válasza:
0%
41: Aha, és mikor kérdezte bárki is a véleményed? Az az igazán szomorú, hogy itt osztjátok az észt, oktattok ki és becsméreltek másokat, miközben az a nagy büdös helyzet, hogy te velünk ellentétben képtelen voltál olyan nőt találni és megtartani, aki mellett boldog vagy.
2018. szept. 21. 15:23
 43/49 anonim ***** válasza:
96%

40-es válaszoló, úgy látom, gondot jelent a szöveg értelmezése!

A 38-as válaszban semmi átkozódás nincs, csak tényeket közöl.

2018. szept. 21. 15:23
 44/49 anonim ***** válasza:
91%

A kérdező kérdezte mindenki véleményét pl. :)

2018. szept. 21. 15:25
 45/49 Pumukli alfahím ***** válasza:
2%
Egy normális családban,nincs olyan hogy az asszony nem tesz eléd enni.
2018. szept. 21. 15:27
 46/49 anonim ***** válasza:
100%

58%, kemény, hogy kb. mindenki másképp gondolja itt a témát, mint te, de te belekötsz abba az egyetlen hozzászólóba, aki jelenleg egyedülálló. Ne zavartasd magad attól, hogy a többi hozzászóló akár boldog párkapcsolatban is élhet. De rajtuk úgy látszik, nem találtál fogást.

Valaki kérdezte, mit csinálnak a "nődóga alfahimek", amikor történetesen egyedül élnek. Megfigyeléseim szerint ilyenkor az anyjuk takarit és/vagy főz, mos rájuk vagy általában egy biztos alapszinten, de igenis el tudják látni magukat. Elmosogatnak, mosnak, takaritanak, meg is főznek, de opció a zacskós leves vagy az ételfutár. Ebben én személy szerint nem látok semmi kivetnivalót, mindenki úgy látja el magát, ahogy ideje, képessége, igénye van. De valami érthetetlen módon ezeknek az alakoknak a memóriájából villámgyorsan törlődik a mosógép kezelési útmutatója és valahogy porszivózás idején a kezük is lebénul, ha megjelenik egy nőnemű a látóhatárukban.

2018. szept. 21. 15:37
 47/49 anonim ***** válasza:
xy.adik indok, ami kiábrándított amikor meghallottam annak a pasinak a szájából, akiért valami nagyon durván oda-vissza voltam sokáig...
2018. szept. 21. 17:03
 48/49 anonim ***** válasza:

# 38, pontosan, itt kezdődik a férfi. :D

"ő nem eszik magától."- Majd még gügyögjek is neki a kis kanállal, mint a kisgyerekeknél, vagy mi?

Tényleg irtó kiábrándító az ilyen, önállótlan a mai világban. Hál Isten az én párom is tud főzni ha arról van szó, mert életképes...

2018. szept. 21. 17:08
 49/49 anonim ***** válasza:
0%
Ez kamu kérdés,csak provokál!! A kérdező megsem mukkan!!!
2018. szept. 21. 23:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!