Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az asszony nem tesz elém enni akkor nem eszek. Mi ez az új "hóbort"?

38-as vagyok, 40-esnek: A szingliségem tényét önként és dalolva osztottam meg, igazából nem is értem, miért pont abba kötöttél bele?
Nekem semmi bajom nincs azzal, ha valakik megosztják a szerepeket, nem is szólok bele. De az a férfi, aki pótanyunak képzeli a nőjét, az szánalmas.
Amúgy meg a smack levespor és a koszhalmaz elég szomorú, igen. :D

40-es válaszoló, úgy látom, gondot jelent a szöveg értelmezése!
A 38-as válaszban semmi átkozódás nincs, csak tényeket közöl.

A kérdező kérdezte mindenki véleményét pl. :)

58%, kemény, hogy kb. mindenki másképp gondolja itt a témát, mint te, de te belekötsz abba az egyetlen hozzászólóba, aki jelenleg egyedülálló. Ne zavartasd magad attól, hogy a többi hozzászóló akár boldog párkapcsolatban is élhet. De rajtuk úgy látszik, nem találtál fogást.
Valaki kérdezte, mit csinálnak a "nődóga alfahimek", amikor történetesen egyedül élnek. Megfigyeléseim szerint ilyenkor az anyjuk takarit és/vagy főz, mos rájuk vagy általában egy biztos alapszinten, de igenis el tudják látni magukat. Elmosogatnak, mosnak, takaritanak, meg is főznek, de opció a zacskós leves vagy az ételfutár. Ebben én személy szerint nem látok semmi kivetnivalót, mindenki úgy látja el magát, ahogy ideje, képessége, igénye van. De valami érthetetlen módon ezeknek az alakoknak a memóriájából villámgyorsan törlődik a mosógép kezelési útmutatója és valahogy porszivózás idején a kezük is lebénul, ha megjelenik egy nőnemű a látóhatárukban.

# 38, pontosan, itt kezdődik a férfi. :D
"ő nem eszik magától."- Majd még gügyögjek is neki a kis kanállal, mint a kisgyerekeknél, vagy mi?
Tényleg irtó kiábrándító az ilyen, önállótlan a mai világban. Hál Isten az én párom is tud főzni ha arról van szó, mert életképes...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!