Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az asszony nem tesz elém enni akkor nem eszek. Mi ez az
új "hóbort"?
Hogy nem férfiak, nincs ebben semmi meglepő :D
Az a nő aki ilyen sheggfhejjel együtt szeret lenni, meg is érdemli, hogy pótanyut játszanak.
2018. szept. 21. 12:00
Ilyet még nem hallottam, de miért nem kérdezed meg az ismerőseidet?
2018. szept. 21. 12:01
Az ilyen haljon éhen. Bár gondolom a lábtörlő asszony kiszolgálja így is az ilyen uraságot, az ilyenek nagyon jól tudják, hogyan kell maguk mellé tökéletes áldozatot választani..
2018. szept. 21. 12:01
Ilyen is van sajnos, de aki ilyen férfit választ, az megérdemli a sorsát.
2018. szept. 21. 12:04
Ebben semmi új nincs. Apukámnak van egy kollégája, már tizex éve is mesélt róla, hogy az asszony minden reggel felkel vele, hogy elkészítse a reggeli teáját és szendvicsét, holott az asszony ráérne 1,5 órával később kelni.
Nálam ez kizárt dolog lenne. alapvetően szeretem nőként a "női" munkákat megcsinálni, sőt nem is vagyok egy konyhatündér, de azért enyni önállóság legyen már egy férfiben. És ha valamiért elutazok 3 napra, akkor éhen hal?
2018. szept. 21. 12:14
Nyugodtan mondhatná a párom, röhögnék és mondanám, hogy akkor maradj éhen nyugodtan.
De szerencsére nem egy 5 évessel jöttem össze, akkor is képes ellátni magát, ha nem fogom a kezét.
2018. szept. 21. 12:18
Ilyen baromságot még soha nem hallottam. Biztos nincs ilyen "hóbort".
2018. szept. 21. 12:21
Igen, elég sok helyen van ilyen. Első körben a nő örömet akar szerezni ezzel. Úgy benne ragadnak ebbe, mikor már terhes a nőnek akkor is.
2018. szept. 21. 12:24
Nincs ebben semmi új. Nagyszüleim is így vannak. A papa kifejezetten házias volt fiatalon. Aztán a mama gondolt egyet, és mindent ő akart csinálni, mert neki csak az felel meg, amit ő csinál. Katasztrófa egyèbként. 88 éves a mama, alig áll már a lábán, de még mindig ő akar csinálni mindent. A papa 93 éves, ő most ott tart, hogy egy kávét nem tud főzni, mert annyira minden ki lett véve a kezéből.
2018. szept. 21. 12:25
Én is útálok egyedül enni ill. akkor nem eszek- pedig nő vagyok. Szóval szerintem ez teljesen normális dolog.
2018. szept. 21. 12:48
Kapcsolódó kérdések: