Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Chat.hu-n miért a leszbiknek vannak a legkirívóbb képeik?
biztos vagyok benne, hogy csak b@szogatni akarják az este ide járókat azzal, hogy mindenféle fehérneműs meg pucér képet kitesznek, de egy pasinak se válaszolnak... bezzeg a heteró csajok sose raknak ki ilyet (sose=még nem láttam náluk ilyen képet)
meg kiírják, hogy biszexek, nem leszbik, de a pasikkal ugyanúgy nem állnak szóba...
mi értelme ennek az egésznek?
Az, hogy azok igazából férfiak. Akik leszbiknek vallják magukat, meg olyan képeket tesznek ki, azok mind pasik. Csak azért regelnek ilyen kamuprofillal, mert amúgy 1 lány nem állna szóba velük, de ha csajos adatlapja van úgy már igen. És akkor úgy már tud a szexről is beszélni mint "nő a nővel"... És akkor tud élvezkedni.
Ezt csinálják ezek a b.zik, egy csaj ismerősöm is mondta, neki 2 is bevallotta hogy igazából pasi. Csak ugye csaj profillal könnyebb a csajok közelébe férkőzni meg "leszbi vagyok" szöveggel könnyebb a szexről beszélgetni nekik.
Hmm. A leszbikus társkeresőkön is akad egy-két ilyen de azok tipikusan biszexek akik 3.at keresnek. A leszbikus nők valahogy máshogy szexik... a nagy átlag inkább sima pamut franciabugyit venne fel, ha meg nőies is a ruhatára egész máshova mennek a hangsúlyok.
Egyébként bármelyik leszbikus meg tudja tippelni melyik képet rakta fel egy csaj aki lányt keresk és melyiket egy pasi aki nyáladzani akar.
csak hogy megnyugodjon a kib@szott lelked, 16 vagyok és úgy gondolom, ilyen válasz után több az IQ-m mint neked és még az űrkutatásról is többet tudok :PPPPP
de tudtommal ezen az oldalon mindenki azt kérdez amit akar... -.-" és engem most ez érdekel -.-"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!