Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs már "Kézcsók"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs már "Kézcsók"?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, fiatal nő.

Régen olvastam, és láttam filmekben olyan gyönyörű és jó érzés látni ahogy a férfiak bemutatkozásnál kezet csókolnak a lányoknak, és nőknek.

Ez annyira tetszik nekem.

Még életemben nem éltem át, és szeretném, ahogy egy férfi kezet csókol nekem.

Ám nem kérésre, utalásra, vagy illemből.

Hanem érzésre amikor találkozunk.

Gondoltatok már ilyesmire lányok?

Milyen érzés lenne nektek ha egy idegen férfi bemutatkozik nektek, és kezedhez nyúlva kézfejet csókol?

2018. szept. 16. 16:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer barátnőimmel (mind 22- 25 évesek voltunk ekkor) beültünk sörözni egy népszerű pesti romkocsmába. Egyszercsak megjelent egy 40 év körüli faszi, mondott pár szót, és elkezdte végigcsókolni az összes barátnőm kezét :S. Engem a hideg is kirázott a gondolattól, meg nekem az egész szitu írtó kínos volt, és megmondtam a fazonnak, hogy NE. Ha lenne barátom, néha talán elfogadnám, de amúgy bemutatkozás gyanánt nem engedném, így kicsit olyan erőltetettnek, "állovagiasnak" tűnik az egész.
2018. szept. 16. 17:43
 12/17 A kérdező kommentje:

Meséljetek még az élményeitekről.

Érdekelnek a pozitív és negatívak is, bár szomorúan olvasom, hogy eddig csak negatív jött.

Tudjátok, hogy régen amikor kéz csókok voltak akkor a nőt a férfiak maguk fölé rendelték, mert anno a nők bája, kisugárzásuk egyben hatalom is volt.

Régen a nemes uraknak minnél szebb felesége volt az Úrnak, a feleség annál nagyobb dicsőítést is kapott, pedig a nemes csak egy egyszerű nemes volt, de a nőt felemelte

2018. szept. 16. 18:06
 13/17 anonim ***** válasza:
94%

"Tudjátok, hogy régen amikor kéz csókok voltak akkor a nőt a férfiak maguk fölé rendelték"

Nem, ez már akkor is csak egy beetetés, hazugság volt, hogy ezzel a csalival jobban bepalizhassák a nőket a "klasszikus" női (szolgai) szerepekbe.

2018. szept. 16. 18:50
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Pl. az is jó és elfogadható volt, hogy a nőknek nem lehetett saját vagyonuk, sőt, ha pénzt kerestek (19. század közepe táján), az ment a férjük zsebébe?
2018. szept. 16. 20:01
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt már párszor,hogy kezet csókoltak nekem,a következö utam a szappanhoz vezetett. Nem szeretem egyáltalán,ha idegen emberek hozzám érnek. Páromtól cuki az ilyesmi.
2018. szept. 17. 03:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem a párom szokott adni kézcsókot, üdvözlésképp is, meg "csak úgy" is, elolvadok tőle :))

Idegentől nem akarnék, csókolgassák random pasik a hóhér kezét, ne az enyémet :DDDD (utálom ha idegen bárhol-bárhogy megérint)

2018. szept. 17. 11:47
 17/17 AndrejjaMarijann ***** válasza:
100%

Nekem melóhelyen van egy bácsika, akivel poénkodni szoktunk, ő szépen a levegőbe puszil a kézfejem felett és EZT egy kedves gesztusnak tartom, ez nálunk bevett szokás lett.

Viszont egyszer, mikor egy másik bácsi is kérte a kezem és én naívan odaadtam, az már nyálas puszit adott rá és oda akarta húzni az arcához. Kirántottam a kezem, majdnem elhánytam magam és azóta SOHA SENKINEK nem engedem a poénkodóson kívül. Undi, a kezemen akart élvezkedni, azóta is csak lekezelően és méla undorral tudok vele beszélni, ha nagyon muszáj a munkakapcsolat miatt. Szerencsére ritkán látom. Sose felejtem el. Hagyd a kézcsókot. A lovagiasság, a romantika nem itt kezdődik.

2018. szept. 17. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!