Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam kevésnek mellette? Nincs önbizalmam? F/22
Barátnőmmel már fél éve együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást.
Azt tudni kell, hogy előttem volt egy komolyabb kapcsolata (2 év) Ezt is rosszul kezelem, nem tudom elfogadni, hogy előttem volt valakije, szexeltek, stb. és, hogy én biztos megfelelek neki?
Mikor összejöttünk még sokat beszélt az exéről, miket csináltak stb, ez mindig rosszul érintett.
Nekem nem volt soha komoly kapcsolatom, 1-2 hónaposak mindig. És most ez olyan fura, hogy valakivel már ilyen 'régóta' együtt vagyok, meg tervezzük egyetem után, hogy kimegyünk külföldre közösen lakni.
Sose tartottam magam jóképűnek, 3 éve voltam 60 kg jó vékony, sokat csúfoltak emiatt, és elkezdtem gyúrni.
Ma már elég szépen kiizmosodtam :) aminek nagyon örülök és a teremben vannak sikereim, sokan dicsérnek, de egyszerűen ez se hozta meg az önbizalmam. sőt ez még rá is tett egy lapáttal, mert ugye már ez a 'test' sem elég,minél többet akarok elérni, és már nem látom magamat olyan jónak mint amikor elkezdtem és hirtelen láttam a fejlődést, de ez szimpla testképzavar nálunk, sose tudunk leállni az edzéssel.
Néha betegesen nézegetem kiket lájkol a barátnőm, nehogy megcsaljon, vagy akármi. De tudom hogy ő más mint a többi lány, sokszor jár buliba barátnőjével, én nem vagyok az a bulizós típus, és vannak hogy rányomulnak ott más pasik, de mindig elmondja, és elküldi őket, de akkor is olyan gyomoridegem szokott lenni, nem szoktam akkor nagyon aludni.
Az ágyban sincs panasz rám, bár, én nem voltam sok nővel együtt, sőt... rajta kívül egy lánnyal voltam.
Ezért mindig amikor együtt vagyunk próbálok új pózokat kitalálni ne legyek unalmas, legyen egy kis változatosság nem tudom, hogy csinálták előttem a barátjával,és nem akarom, hogy emiatt csalódott legyen vagy akármi.
Már szinte betegesen aggódok ezek miatt és nem tudom, hogy tudnám ezeket kiverni a fejemből :( ?
Azt is szokta mondani,hogy jó sokáig bírom az ágyban,ő már rég kifullad, és nem érti, hogy bírom eddig, hogy vagyok összerakva?ilyeneket szokott mondani
nem tudom hogy bók? vagy tényleg ennyire zavarja, hogy sokáig bírom?
Mondtam neki, inkább legyen fél órás szex, mint 2 perces, és mondta hogy persze nincs gond ezzel
szóval vannak nálam bajok,úgy érzem. nyáron össze is vesztünk, mert likeolt egy fél meztelen pasit facebookon és elküldtem neki, hogy miért?
azonnal ideges lett, 1-2 napig nem is beszélt velem.
Valami segítség vagy ötlet mit csináljak másképp?
"Ezt is rosszul kezelem, nem tudom elfogadni, hogy előttem volt valakije, szexeltek, stb"
Eddig elég is olvasni. Atya úr isten...
Azt ki kellett hangsúlyozni, hogy gyúrsz. Szánalmas, hogy ezzel akar mindenki menőzni! :D
?/?
"Saraya" csak feltekeny, komplexusos, en el is felejtettem a gyurast mire vegigolvastam a kerdesedet es nem is gondoltam ra, hogy menoznel.:D
Amugy nyilvan onbizalomhianyod van es ezen dolgozni kene. Viszont par dolog szerintem kulonbozo ertekrendekre utal; en pl nem lajkolgatok felmeztelen pasikat, szerintem ez tiszteletlenseg, meg ha nem is "akkora problema". Szoval nekem pl azert lenne banto, ha a parom tenne, mert nekem a sajat reszemrol sem oke. Ezt nektek normalisan le kell kommunikalni, de elmondhatom, hogy nehez olyat talalni, akinek ilyen "szigoru az ertekrendje". Sok embernek minden oke, a fizikai megcsalasig.
Szia!
Érdekes volt elolvasni az írásod, mintha csak a saját kapcsolatom olvastam volna... Annyi a különbség, hogy az én párom 38 éves. Túl jópár komoly kapcsolaton. Ám ugyanezeken a kérdéseken rágódik. Mi is fél éve vagyunk együtt. A komoly kapcsolataim nem váltottak ki belőle féltékenységet, de a rövidebb távú, inkább szexre hajazó kapcsolataimat őrületesen utálta. Sajnos én belementem abba az ördögi körbe, hogy ha kérdezett, hogy ezzel azzal mit mikor hogyan csináltunk akkor elmondtam neki, így alapot is adva a féltékenységére, de nyilván én nem gondoltam hogy ennyi idősen nyilván tapasztalattal a háta mögött képes ezeken fenn akadni.
Ami nagyon érdekes közös pont az a kondizás, ő is hihetetlen jó testű pasi és mégis semmi sem elég neki, sokszor elégedetlen magával. És a szexet is őrületesen sokáig bírja (sajnos én nem vagyok ennyire hosszadalmas szex híve, és megmondom őszintén gyakran el is gondolkozok, hogy vajon miért húzza ilyen sokáig, miért nem vagyok annyira jó, hogy 5 perc alatt szétrobban tőlem, de kezdem elfogadni, hogy ilyen és ő akkoris élvezi és imádja ha nem durran szét hamar, mellékesen megjegyzem eleinte azt hittem nem kíván eléggé).
Sajnos a félmeztelen lájkokba én is beleestem... szingli korszakom mániája volt, így hát még a kapcsolatunk elején is elő-előfordult, hogy lájkoltam egy két alulöltözött férfitestet. Semmi lényege nem volt, csak egy régi rossz, rögzült szokás, gyakran már fél perc múlva sem tudtam felidézni a látottakat, annyira nem érdekelt valójában. Ezen ne agyalj, teljesen felesleges nézned kit és mit lájkol. Hidd el nekem, hogy a barátnődben megbízhatsz, vannak még szerencsére olyan nők akik tényleg hűségesek a másik felükhöz és ha így kitart melletted, akkor te bizony a másik fele vagy! Nehéz néha elfogadni az ilyen mértékű féltékenységet, nekem is nagyon rosszul esett, mert úgy éreztem nem hisz bennem.
Szóval, hidd el mindent megadsz neki amire szüksége lenne, mutasd ki mennyire tetszik neked, mennyire kívánod, milyen csodálatosnak tartod, hogy ő a párod és felejtsd el minden kétségedet! Élvezd a vele töltött időt és örülj, hogy találtál egy normális nőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!