Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakorikérdések miatt elment az önbizalmam?
Itt olvasva a kérdéseket,válaszokat mindig szembesülök vele kik számítanak szép nőnek. Én nem ütöm meg ezt a mércét.Több pasi is kért tőlem képet,de nem tetszettem nekik.
22/L
Erős a gyanúm, hogy ez kamu kérdés.
Ha mégsem, itt senkinek ne küldj fotót, a legtöbbjük szűz fiúka, és csak kötözködni járnak ide miután a kezük már elfáradt.
Ne ebből indulj ki.
Nekem is voltak nehéz pillanataim, miután elolvastam pár választ, de azóta már rájöttem, hogy egyszerűen le kell sz**ni őket.
22/N
Vannak olyan férfiak - és az interneten szerintem még többen - akik direkt le akarják nyomni a nő önbizalmát. Hogy ezt miért teszik? Érdekes dolog, nézz utána.
Amúgy itt kell megütnöd a szintet, vagy a való életben?
A való életben kapsz visszajelzéseket? Ha igen, akkor miért fontosak az itteni vélemények?
Képet képet!
Fogadni merek, hogy nem fog jönni. Ha esetleg még is, akkor az kamu lesz.
It's a trap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!