Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők/férfiak, ti elmennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/férfiak, ti elmennétek egy ilyen rendezvényre?

Figyelt kérdés
Ha lenne olyan rendezvény/találkozó, ami gyksoknak lenne rendezve, korra/nemre és kategóriára való tekintet nélkül ?

2017. aug. 9. 17:39
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Kikkel találkoznátok szívesen és miért ? Nemet kort is írjatok.
2017. aug. 9. 17:41
 2/13 anonim ***** válasza:
Én elmennék, és még a pólótokat is dedikálnám. Mert rendes vagyok.
2017. aug. 9. 17:44
 3/13 anonim ***** válasza:
59%
Én veled találkoznék kérdező :o
2017. aug. 9. 17:47
 4/13 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük Bella, hogy vigyáznék én rád :D
2017. aug. 9. 17:50
 5/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, Bellatrix Luna Black:

Lehetek majd a násznagy? :)

2017. aug. 9. 17:54
 6/13 A kérdező kommentje:
Végül is, ha benne vannak a tagok, lehetne tömeglagzinak is rendezni. Bár a menyasszony táncoknak így csak forgalma lenne, de bevétele nem :,D
2017. aug. 9. 17:57
 7/13 AchromaticSmarties ***** válasza:
79%
Nem, nem mindenkivel találkoznék szívesen innen.
2017. aug. 9. 18:02
 8/13 anonim ***** válasza:
Én szívesen mennék, már csak azért is meg kíváncsi lennék kik azok akik életvitel szinten használhák az oldalt, kik azok akik azon siránkoznak hogy nem találnak barátnőt, és hogy vajon vannak-e jó csajok az oldalon? :)
2017. aug. 9. 18:25
 9/13 anonim ***** válasza:
Ugh, pont ezért nem. Első oldal, és már elindul a nyálas csikicsuki a tinik közt.
2017. aug. 9. 18:29
 10/13 A kérdező kommentje:
Nyolcas. Nem csak felnőtt párkapcaolatok kategóriába járóknak szólna, hanem minden felhasználónak. Innen énis azt gondolom, hogy kevesen jönnének.
2017. aug. 9. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!