Szoptatós anyucik! Ha egy egésznapos szabadtéri rendezvényre mennétek (Visegrádi palotajátékok) Rengeteg ember, + nagy meleg, hogy oldanátok meg az etetést? Vagy egyáltalán elmennétek? 3,5 hós lesz akkor a kisfiam! Nem tudom be merjem e vállalni!
Ha kocsival mentek, a kocsiban meg tudod etetni. A kocsi csomagtartójából pedig ideiglenesen kialakítasz egy pelenkázót.
Egész napra szerintem is sok így elsőre.
Szivargyújtós autós hűtő,abba lefejt tej.autós cumisüveg melegitő.
Kocsi ablakára van ilyen takarónk,így nem látnak be.Be tudok ülni szoptatni vagy ott a lefejt ha kevés.
Peluscsere szintén kocsiban.
Egész napra én sem vállalnám be, szerintem sok az egy ilyen pici babának. Ráadásul mikor mi voltunk ilyen várjátékokon, ott volt zaj rendesen. Lőttek, ágyúztak, durrogattak, stb.
Pár órára kimennék, ha nincs túl meleg, a szopit megoldanám valami eldugott kis zugban, vagy kocsiban, csak én attól tartok, hogy a baba nem élvezné annyira, aztán meg lehet, hogy ti sem, ha például sír, ki kell venni, cipelni, stb.
De ahogy látod, és ismered a babádat, az enyémmel tuti nem tudtam volna megoldani, mert ő mindenhol ordított és cicit akart, de lehet a tiéd nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!