Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elmennétek olyan eseményre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmennétek olyan eseményre, ahol a volt férjetek új barátnője is ott lesz?

Figyelt kérdés
Lesz egy program, ahova szeretném elvinni a közös gyerekünket, de az ex férjem és az új nője is ott lesz a nő gyerekeivel. Biztos hogy összefutunk. Ti elmennétek így? Nem felhőtlen a viszonyunk, mert megcsalt ezzel a nővel és nem igazán vagyok kíváncsi az ő boldogságukra, de viszont a gyerek a programoknak örülne. Ti mit csinálnátok?
2017. jún. 22. 08:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha úgy mindenféle balhé és hasonló nélkül váltatok volna el, akkor szerintem beleférne, hogy elmenj a gyerekekkel.

Én ilyen esetben azért meggondolnám, mert bár a gyerekek érdeke is fontos, de rengeteg olyan hely van, ahol nekik sem kell avval szembesülni, hogy apuka egy másik család élén áll és jókedvü. Szerintem őket is rosszul érintené, ha látnák, hogy az apjuk nem velük/veletek van, hanem egy másik családdal, másik gyereket pátyolgat, stb.

Én nem tartom teljesen jó ötletnek.

2017. jún. 22. 08:09
 2/13 A kérdező kommentje:
A gyerekek már találkoztak a nővel, én még nem. És az exem viszi is hozzá a kicsiket. Még kicsik, annyira nem is értik a helyzetet, inkább nekem lenne nehéz látni a családi idillt.
2017. jún. 22. 08:24
 3/13 anonim ***** válasza:

Ha még nem állsz készen, akkor hagyd szerintem.

A gyerekek még kicsik, máshol is jól éreznék szerintem magukat.

Neked is jobb lesz az, ha még ennyire mélyen érint, hogy nem látod őket.

Mert ha elmész, és ott vagy, akkor problémásabb a játszó gyerekeket hazacipelni (főleg ha még benne vannak a lendületben...) neked meg ott tartanod kell magad és jófejet vágni. :(

Hiszen nem teheted meg, hogy a gyerekek azt lássák, hogy magadba zuhansz.

Én nem mennék.

35N

2017. jún. 22. 08:28
 4/13 anonim ***** válasza:
25%

Igen. Ne légy már ilyen kicsinyes:)

A gyerekek látták már a nőt, mi van, ha véletlen összefuttok? Semmi :)

2017. jún. 22. 08:39
 5/13 anonim ***** válasza:
En biztos nem mennek. Keress egy masik programot.
2017. jún. 22. 08:53
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

Apuka is szep, hogy a sajat gyerekei helyett, elmegy a nojevel es azok gyerekeivel. Biztos nem vinnem el oket es elsosorban a gyerekek miatt. Nagyon kellemetlen lenne, hogy az o apukajuk most miert a masik csaladdal van es miert nem veluk.

Rengeteg mas program van, aminek tudnanak orulni...

2017. jún. 22. 09:24
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem mennék el. A gyerekeknek kitalálnék már jó programot
2017. jún. 22. 09:33
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
Én megkérdezném az exemtől, hogy a saját gyerekeit miért nem jutott eszébe elvinni, miért csak az új nőci a lényeg, a saját gyermekeit pedig azonnal ejti?
2017. jún. 22. 09:44
 9/13 A kérdező kommentje:

Őket is vinné, de én is elszeretném vinni őket.

Ha ott lennénk, a saját gyerekeivel is foglalkozna ez biztos, csak fura lenne a helyzet, hogy az új és a régi nő is ott van. Viszont nem akarok megfutamodni az új nő elől, mert semmi rosszat nem tettem és én is érek annyit mint ő.

2017. jún. 22. 10:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Mennyire friss ez az egész? Mikor történt a csalás, válás?
2017. jún. 22. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!