Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyakorikérdések miatt elment...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakorikérdések miatt elment az önbizalmam?

Figyelt kérdés

Itt olvasva a kérdéseket,válaszokat mindig szembesülök vele kik számítanak szép nőnek. Én nem ütöm meg ezt a mércét.Több pasi is kért tőlem képet,de nem tetszettem nekik.

22/L

2017. nov. 20. 20:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
85%
Innen szeretnék gratulálni a hülye válaszokat adóknak/trolloknak.. az meg hagyján hogy sokan olyan irdatlan nagy baromságokat állítanak be kész tényként, amitől néha még én is gondolkodóba esek, de addig már nem jutnak el ezek a drága jó emberek tudatban, hogy a válaszaik, onnantól kezdve hogy rányomnak a küldés gombra, nyilvánosságra kerülnek, és bárki szabadon olvashatja őket..
2017. nov. 20. 21:09
 12/29 anonim ***** válasza:
79%

Jaj te butus. Itt összegyűlt az ország szennye. Ott van Edgar, aki sokszor értelmesnek tűnik, de magát ocsmánynak tartó lelki beteg. Ott van Jaguár a bölcs proletár, kinek nem szelleme, inkább fallosza vonja szavainak vonalát és aztán jönnek a nyavirkoló Benők. Ez a hely is valóság! De annak egy elég kis, groteszk szelete. Nagyon ne vedd készpénznek, amit itt olvasol. Egy véleménynek jók, de mint általános nézet? Huhhhahhhahhha.

Bá$tya fel a fejjel s puncival

Lesz még módod rá, hogy jácc a kukcival

Itteni fasságokon ne őrlődjön a lelked

Dicső falloszom azt súgja: semmi baj veled

2017. nov. 20. 21:11
 13/29 anonim ***** válasza:

Akkor eléggé h..lye kislány vagy, ha a gyk-t veszed alapul. Akkor érted, bocsi, de nem kár.

Hányszor írjam még le?

A szépség szubjektív. Mindenkinek más tetszik, más az ízlése.

Az, ami az egyiknek szép, a lehet a másiknak csúnya, és fordítva.

Ha tényleg a gyk miatt ment el az önbizalmad, akkor nem sok ésszel vagy megáldva!

Jobb lenne, ha törölnéd magad az oldalról, a saját magad érdekedben, mert a végén még öngyilkos leszel, ha továbbra is hinni fogsz az oldalon leírt b..romságokban!

2017. nov. 20. 21:11
 14/29 anonim ***** válasza:
66%
Ne a gyk t vedd alapul. Ne olvasd ha ennyire komolyan veszed
2017. nov. 20. 21:13
 15/29 anonim ***** válasza:
36%

S, lám!

Neked is falloszod a pennád

Ki eme lánynak itt

Ilyen szép sorokat idevág!

2017. nov. 20. 21:15
 16/29 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essék,nem nyávogni akarok,vagy sajnáltatni magam. Csak az utóbbi időben sokat gyakorizom,és már nem olyan az önbizalmam mint régen,megkérdőjelezem magam.
2017. nov. 20. 21:16
 17/29 anonim ***** válasza:
63%
Én gyakorizás előtt is tudtam, hogy ocsmány vagyok. Képet ugyan nem küldtem srnki, nincs szükségem semmilyen visszajelzésre. Nekem nőtt az önbizalmam, mert annyira sok itt a szánalmas, ostoba nyomi, hogy kezdem extranormális, intelligens, értékes embernek érezni magam. Szóval köszi, srácok.
2017. nov. 20. 21:20
 18/29 anonim ***** válasza:
*senkinek
2017. nov. 20. 21:20
 19/29 anonim ***** válasza:
29%

Jajj haggyuk már.

A mai nap olvastam egy ilyen cikket, ezért kiírtam ide egy kérdést, hogy a férfiak össze e jönnének terhes nővel, de azt sehol sem írtam, hogy a kérdés rólam szól.

7 privát jött, ezek az emberek még egy fát amin van egy optimális méretű lyuk is istennővé avatnának egy kis intim képcsere/szex kedvéért.

Nincs az az isten, hogy itt valaki azt mondja, hogy ronda vagy. Max ha valaki direktbe ge**i akart volna veled.

Meg mi az, hogy ki számít itt szép nőnek? Mindeki leírja, hogy az ittlévő férfiaknak nem jönnek be a plasztikázott fitness cicababák, (max a kigyúrt csavóknak, de ha rájuk csorog a nyálad, akkor irány a kondi) de gonodlom szelektíven kiválogatod azt a 2-őt akinek igen, de az is olyan átlátszó troll, hogy egy autista ovodás is rájön, hogy egy tini unatkozik matekórán.

Meg hogy a nőket szidják itt? Férfiként ha szűz vagy 18 éves korod után kb eláshatod magad, ha nincs piacképes szakmád akkor selejt vagy, ect...

2017. nov. 20. 21:26
 20/29 anonim ***** válasza:

Amiket mások linkelnek képeket azokkal nem is érdemes foglalkozni, egy csomó profin beállított fénykép, kis photoshop stb..

Az meg hogy pár pasasnak innen nem tetszettél, az nem reprezentatív. Majd lesz olyan akinek bejössz :)

Ha gondolod küldhetsz nekem is képet, hátha tudok mondani, amivel lehet javítani, ami növeli a vonzalmat (már ha kell ilyet mondani) .

2017. nov. 20. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!