Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam kevésnek mellette? Nincs önbizalmam? F/22
Barátnőmmel már fél éve együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást.
Azt tudni kell, hogy előttem volt egy komolyabb kapcsolata (2 év) Ezt is rosszul kezelem, nem tudom elfogadni, hogy előttem volt valakije, szexeltek, stb. és, hogy én biztos megfelelek neki?
Mikor összejöttünk még sokat beszélt az exéről, miket csináltak stb, ez mindig rosszul érintett.
Nekem nem volt soha komoly kapcsolatom, 1-2 hónaposak mindig. És most ez olyan fura, hogy valakivel már ilyen 'régóta' együtt vagyok, meg tervezzük egyetem után, hogy kimegyünk külföldre közösen lakni.
Sose tartottam magam jóképűnek, 3 éve voltam 60 kg jó vékony, sokat csúfoltak emiatt, és elkezdtem gyúrni.
Ma már elég szépen kiizmosodtam :) aminek nagyon örülök és a teremben vannak sikereim, sokan dicsérnek, de egyszerűen ez se hozta meg az önbizalmam. sőt ez még rá is tett egy lapáttal, mert ugye már ez a 'test' sem elég,minél többet akarok elérni, és már nem látom magamat olyan jónak mint amikor elkezdtem és hirtelen láttam a fejlődést, de ez szimpla testképzavar nálunk, sose tudunk leállni az edzéssel.
Néha betegesen nézegetem kiket lájkol a barátnőm, nehogy megcsaljon, vagy akármi. De tudom hogy ő más mint a többi lány, sokszor jár buliba barátnőjével, én nem vagyok az a bulizós típus, és vannak hogy rányomulnak ott más pasik, de mindig elmondja, és elküldi őket, de akkor is olyan gyomoridegem szokott lenni, nem szoktam akkor nagyon aludni.
Az ágyban sincs panasz rám, bár, én nem voltam sok nővel együtt, sőt... rajta kívül egy lánnyal voltam.
Ezért mindig amikor együtt vagyunk próbálok új pózokat kitalálni ne legyek unalmas, legyen egy kis változatosság nem tudom, hogy csinálták előttem a barátjával,és nem akarom, hogy emiatt csalódott legyen vagy akármi.
Már szinte betegesen aggódok ezek miatt és nem tudom, hogy tudnám ezeket kiverni a fejemből :( ?
Azt is szokta mondani,hogy jó sokáig bírom az ágyban,ő már rég kifullad, és nem érti, hogy bírom eddig, hogy vagyok összerakva?ilyeneket szokott mondani
nem tudom hogy bók? vagy tényleg ennyire zavarja, hogy sokáig bírom?
Mondtam neki, inkább legyen fél órás szex, mint 2 perces, és mondta hogy persze nincs gond ezzel
szóval vannak nálam bajok,úgy érzem. nyáron össze is vesztünk, mert likeolt egy fél meztelen pasit facebookon és elküldtem neki, hogy miért?
azonnal ideges lett, 1-2 napig nem is beszélt velem.
Valami segítség vagy ötlet mit csináljak másképp?
Kedves '8'as válaszoló!
Köszönöm, hogy írtál és kifejtetted a véleményed.
Remélem is, hogy mindent megtudok neki adni amire vágyik, de eddig nem panaszkodott. Mondta is, hogy ennyire nem szerette egyik barátja se, mint én.
Érzi, hogy nagyon szeretem.
Csak olyan fura, hogy ez bennem van. Lehet azért mert nekem előtte nem volt komoly kapcsolatom, neki meg igen és ez úgymond bosszant vagy nem is tudom, olyan fura érzések vannak ilyenkor bennem, hogy tudnám ezeket a rossz gondolatokat kiűzni a fejemből úgymond :)
Néha agyalok azon szex közbe, vele hogy csinálta stb, tiszta agyrém.
Amúgy nem rég kezdődött ez a kishitűség meg önbizalomhiány.
Régen azért sok lány elküldött, mert vékony voltam nagyon, vagy egyszerűen nem jöttem be nekik, sose volt siker élményem náluk, ha volt is pár hónapos kapcsolatom ott is félénk visszahúzódó voltam.
Középiskolában a tanulmányi eredményeim se voltak olyan jók, tanároktól is kaptam a leszúrást " sose fogok leérettségizni nem lesz belőlem senki, stb"
Mindenképpen írok, ha lesz változás :) nem tudom, mostanában egyre gyakoribbak ezek a gondolatok, de próbálom mindig azt mondogatni magamban, hogy már engem szeret stb
Tiszta hülye vagyok ...
Szerintem nagyon nehéz lesz ezt 'leküzdenem'
Nagyon remélem, Aranyos tőled.
De nem értem miért van ez, már a múlt, lezárta, de szerintem a hosszú kapcsolat miatt. Azért 2 év az 2 év.
Néha a telefonjaban amikor nosztalgiázunk mutatja a régi képeket magáról néha előbukkan közülük olyan is amikor a volt barátjával van egy közös képen, és olelkezve, nagyon rossz érzés :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!