Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs már "Kézcsók"?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, fiatal nő.
Régen olvastam, és láttam filmekben olyan gyönyörű és jó érzés látni ahogy a férfiak bemutatkozásnál kezet csókolnak a lányoknak, és nőknek.
Ez annyira tetszik nekem.
Még életemben nem éltem át, és szeretném, ahogy egy férfi kezet csókol nekem.
Ám nem kérésre, utalásra, vagy illemből.
Hanem érzésre amikor találkozunk.
Gondoltatok már ilyesmire lányok?
Milyen érzés lenne nektek ha egy idegen férfi bemutatkozik nektek, és kezedhez nyúlva kézfejet csókol?
2018. szept. 16. 16:27
1/17 anonim válasza:
Köszönéskor még gyakran hallani, hogy mondják("Kezét csókolom!"). Úgy látszik, már csak ennyi maradt belőle, próbáld meg értékelni ezt is...
2/17 anonim válasza:
Asszem 150 évet átaludtál Csipkerózsika...Vagy Sissi hercegnő? 😎
3/17 anonim válasza:
Undorító lenne. Pörköltös száját beletörli a kezedbe.
4/17 anonim válasza:
Hát én kezet csókolnák ha találkoznák Veled ;) 💖
5/17 anonim válasza:
Habár én visszahúzódó, és megalázkodó típus vagyok (33/F).
Szerintem azért nem divat ez már mert nem olyan korban, olyan társadalmi rendszerben élünk mit akkor...
6/17 anonim válasza:
Nagy eszű #7-es, nem gondolod, hogy a kézcsókra (részemről blöeee) vágyók meg a feministák két KÜLÖN csoport? Vagy neked érdekedben áll, hogy ezt a kettő ellentétesen gondolkodó csoportot egybemosd?
7/17 anonim válasza:
Bocsánat, előző a #6-osnak ment, úgy látszik, közben moderáltak valakit.
8/17 anonim válasza:
Én feminista vagyok, és szeretem a kézcsókot - a páromtól. Mástól nem. Ugyanígy az arcra puszit se szeretem idegenektől, mikor először látom, és már liheg az arcom felé.
9/17 anonim válasza:
Gondoltam már arra is, hogy milyen lenne fűzőt hordani, azt az igazi merevítőst, nem divatfűzőt, de inkább úgy vagyok vele, hogy mégsem hiányzik annyira.
10/17 anonim válasza:
Megtenném, mellesleg kéz fétisem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!