Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elöre bocsátom, nem vagyok harmincas, de nö. Folyton azt írják a fórumok, hogy ha egy nö 30 felett egyedül van, akkr baj van vele. De miért? Én speciel nem szeretnék férjhez menni, sem gyereket szülni. Egyrészt, mert nem szeretem a gyerekeket pici korom óta, még babázni sem szerettem, másrészt ahogy most a kapcsolatokat látom, nem akarok ebbe a dologba beszállni. Ha lesz olyan, akibe beleszeretek, akkpr lesz. Ha nem, akkor sem történik semmi, van még sok más az életben. De ezért miért kellene magyarázkodnom, miszerint nem nem kellek, csak nem akarok bármi áron pasit?

2018. szept. 13. 15:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én 35 vagyok, férfi, sosem akartam gyereket. Most virulok a legjobban, imádnak a nők; megtehetem, amihez kedvem tartja; mert nem függök egy gyerektől. Kaptam a képembe éveken keresztül, hogy "jajj, unoka nélkül kell megöregednünk", meg "kezdj már valamit az életeddel". Azt kezdtem, hogy merek magam lenni és nem másnak élni az életemet. Tedd Te is ezt, állj a sarkadra; ott belül nem hazudsz magadnak; és állj ki azért, amit akarsz. Szóval hajrá; és egyébként meg korai 30 és 40 között leszel a legszebb korban, akkor leszel 100% NŐ. Én ezt látom mindenhol magam körül. Gondolj majd erre vissza;) Hajrá!
2018. szept. 13. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!