Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert gondoljak, sokan, hogy az egyedüllét annyira rossz?
Mondjuk annak, aki nem csalódott, az biztos nem tudja annyira ertekelni. De en 23 eves fiatal nokent, ket elb*asszott kapcsolattal, meg probalkozasokkal a hatam mogott, ugy velem nem igazan nekem talaltak ezt ki.
Igazabol emellett sok megromlott parkapcsolatot, lehetetlen szerelmeket latok nap, mint nap es egyszeruen nem ertem, hogy ezek az emberek ezt, hogy birjak.
Inkabb az egyedüllét,mint az olyan sokszor elofordulo: bizalmatlanság, turelmetlenseg, tiszteletlenseg rosszindulat,megalazas,meg nem ertettseg, megkeseredettseg, veszekedés, düh, harag,kozos célok elfeledese, belefasulas, onbizalomhiany, kétely.
Az a baj h sok a hézagtöltő kapcsolat.. Na azokért nem kár,minőségi kapcsolat kell,ha nincs akkor inkább csak szex rizsa nélkül.
36N
Nincsenek ma mar minőségi kapcsolatok, egyedul talan a szüleim jarnak elottem jo példával, de szerintem felesleges belemenni abba, hogy egy kicsit masok voltak az emberek, 30-40 evvel ezelott.
Nem kell zulleni, nekem 1 eve nincs kapcsolatom, hazudnék, ha azt irnam neha nem rossz, de ilyenkor mindig visszagondolok a multra es rájövök, hogy igy meg mindig jobb, mint megint becsapva lenni. Az ember egyedul is megtalálhatja a boldogságát, csak sajnos szeretik azt nyomatni, hogy ez igenis nem lehetseges.
Nem asom el magam, nem állítom, hogy nem leszek tobbet egyutt bárkivel is, csak valahol mar elvesztettem az emberekbe vetett hitem. Vhol en mar kicsit mindig egyedul leszek, lesz egy falam amit majd csak talán a gyermekeim lesznek képesek atmaszni :).
Tudom fiatal vagyok, de en tenyleg sokat csalodtam, ezt mar masok is megmondtak, hogy nem csoda a reszemrol kiabrandultsag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!