Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert gondoljak, sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert gondoljak, sokan, hogy az egyedüllét annyira rossz?

Figyelt kérdés

Mondjuk annak, aki nem csalódott, az biztos nem tudja annyira ertekelni. De en 23 eves fiatal nokent, ket elb*asszott kapcsolattal, meg probalkozasokkal a hatam mogott, ugy velem nem igazan nekem talaltak ezt ki.

Igazabol emellett sok megromlott parkapcsolatot, lehetetlen szerelmeket latok nap, mint nap es egyszeruen nem ertem, hogy ezek az emberek ezt, hogy birjak.

Inkabb az egyedüllét,mint az olyan sokszor elofordulo: bizalmatlanság, turelmetlenseg, tiszteletlenseg rosszindulat,megalazas,meg nem ertettseg, megkeseredettseg, veszekedés, düh, harag,kozos célok elfeledese, belefasulas, onbizalomhiany, kétely.

2018. jún. 17. 13:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%

Az a baj h sok a hézagtöltő kapcsolat.. Na azokért nem kár,minőségi kapcsolat kell,ha nincs akkor inkább csak szex rizsa nélkül.

36N

2018. jún. 17. 13:08
 2/20 anonim ***** válasza:
5%
Magam részéről nem gondolom, tudom. Egyedül vagyok, erőteljesen a züllés felé haladok, semmi nem érdekel, nincs kiért bármit is tennem.
2018. jún. 17. 13:09
 3/20 anonim ***** válasza:
21%
Kicsit korai még elásnod magad. Majd ha 40 évesen is egyedül leszel és már beleőrülsz a magányba, na akkor gyere vissza. Most bulizz, érezd jól magad, aztán úgyis jön az anyaösztön és az apajelölt is akivel majd jót röhögsz a 23 éves éneden.
2018. jún. 17. 13:10
 4/20 anonim ***** válasza:
5%
Mert az ember társas lény és aki még nem tanulta meg azt hogy 'szeresd magad mert más úgysem fog' az mindig mástól várja ezt. Én is az említett emberek közé tartotom. Írom ezt a választ 20 - nemsoká 21- eves lanykent, és lehet hogy ha 5 év múlva ide tévedek, szánni fogom a mostani önmagam. Igazából a legtöbb ember szeretetre vágyik mert a világ nagyon kegyetlen, de hát vagy ehhez hozzá edzodunk vagy feladjuk a francba. A világ nem fogad be, nem lesz megertobb, 'nem az idő halad, mi változunk'...
2018. jún. 17. 13:12
 5/20 A kérdező kommentje:

Nincsenek ma mar minőségi kapcsolatok, egyedul talan a szüleim jarnak elottem jo példával, de szerintem felesleges belemenni abba, hogy egy kicsit masok voltak az emberek, 30-40 evvel ezelott.

Nem kell zulleni, nekem 1 eve nincs kapcsolatom, hazudnék, ha azt irnam neha nem rossz, de ilyenkor mindig visszagondolok a multra es rájövök, hogy igy meg mindig jobb, mint megint becsapva lenni. Az ember egyedul is megtalálhatja a boldogságát, csak sajnos szeretik azt nyomatni, hogy ez igenis nem lehetseges.

2018. jún. 17. 13:15
 6/20 A kérdező kommentje:

Nem asom el magam, nem állítom, hogy nem leszek tobbet egyutt bárkivel is, csak valahol mar elvesztettem az emberekbe vetett hitem. Vhol en mar kicsit mindig egyedul leszek, lesz egy falam amit majd csak talán a gyermekeim lesznek képesek atmaszni :).

Tudom fiatal vagyok, de en tenyleg sokat csalodtam, ezt mar masok is megmondtak, hogy nem csoda a reszemrol kiabrandultsag.

2018. jún. 17. 13:21
 7/20 anonim ***** válasza:
Szerintem te gondolod jól. A probléma, hogy a legtöbb ember képtelen felnézni magára, szeretni önmagát őszintén, ezért mindig kívülről, valaki mástól várják ezt. Nem tudnak elmélyedni önmagukban, képtelenek egyedül lenni, folyton kell nekik valami külső zajforrás, nevezhetjük ezt egy mindig jelenlevő hiánypótló kapcsolatnak, ami elnyomja a belső hangot, amitől félnek, mert az sokszor kérdéseket tesz fel és a végén még szembeállítaná őket a saját kételyeikkel, jellemhibáikkal. Egyébként hallgatni a belső hangra nem szégyen, sőt...jó egyedül lenni, hiszen a csendben tudunk legjobban tanulni, fejlődni. Hangzavarban képtelenség szerintem. Ettől még nem kell megcáfolni és lemondani arról, hogy az ember társas lény, mert ez így igaz. Épp csak tudatosabban kellene élni, keresgélni, nem vaktában lövöldözni. Fiatal vagy még megkeseredni. :)
2018. jún. 17. 13:22
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Vannak minőségi kapcsolatok ma is, de tényleg sokan csak egyikből ugranak a másikba, egyedül nem tudják feltalálni magukat, unatkoznak. Én 22 éves lány vagyok és 2 éve szingli, lehetett volna ez alatt kapcsolatom, de egyelőre nem akarom lekötni magam. Majd akkor, ha már van is értelme, mert mondjuk családot akarok alapítani, letelepedni. Addigis hasznosan töltöm az időt, egyetemre járok, most nyáron pedig Anglában fogok dolgozni, mivel szeretek világot látni és nyelveket beszélni. Akik körülöttem ilyen korban kapcsolatban vannak, csak otthon punnyadnak, kihagyják az ilyen lehetőségeket olyasvalaki miatt, akivel lehet 2 hét múlva már együtt sem lesznek.
2018. jún. 17. 13:24
 9/20 A kérdező kommentje:
Persze, az ember társaslény,szeretjük a szeretnek minket, de ezt megkaphatod a családtól,barátoktól az igények kielégítésére meg persze sok mas mod van.
2018. jún. 17. 13:26
 10/20 anonim ***** válasza:
Miféle igények kielégítése? Kérlek, ne gyere a szexszel. Gondolom arra érted, hogy bárkitől megkaphatod...te tudod, én nem akatnék olyan lenni, mint 30 másik.
2018. jún. 17. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!