Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert gondoljak, sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert gondoljak, sokan, hogy az egyedüllét annyira rossz?

Figyelt kérdés

Mondjuk annak, aki nem csalódott, az biztos nem tudja annyira ertekelni. De en 23 eves fiatal nokent, ket elb*asszott kapcsolattal, meg probalkozasokkal a hatam mogott, ugy velem nem igazan nekem talaltak ezt ki.

Igazabol emellett sok megromlott parkapcsolatot, lehetetlen szerelmeket latok nap, mint nap es egyszeruen nem ertem, hogy ezek az emberek ezt, hogy birjak.

Inkabb az egyedüllét,mint az olyan sokszor elofordulo: bizalmatlanság, turelmetlenseg, tiszteletlenseg rosszindulat,megalazas,meg nem ertettseg, megkeseredettseg, veszekedés, düh, harag,kozos célok elfeledese, belefasulas, onbizalomhiany, kétely.

2018. jún. 17. 13:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
#10 Pedig olyan vagy, mint 7 milliárd másik :D
2018. jún. 17. 13:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, én a másik oldalon vagyok. 27 évem alatt nem volt semmilyen kapcsolatom, úgy hogy azt se tudom milyen, ha van az embernek barátnője. 2 szem barátom volt ebben az életben, de abból egyikkel már nem tartom a kapcsolatot, a másikkal meg 2-3 hetente váltok egy-két szót kb. Azon kívül se kutyám, se macskám. Max a szüleim, meg a nővérem van, akikkel tartom a kapcsolatot. De ezen kívül kb semmi. Elhiheted, ez is baromi unalmas és nyomasztó tud lenni. Konkrétan fájdalmasnak nem fájdalmas, csak elég savanykás és kesernyés így az élet, kb olyan semmilyennek érzem. Én koromban kellene már rendelkeznem valamilyen tapasztalatokkal nők terén szerintem. Mert így még ismerkedni is frusztráló, nem tudok mit mesélni magamról, főleg ha szóba jön a téma, az "exek", akkor én csak lapítok, mint hal a szatyorban. Totál kívülállónak érzem magam, bármilyen normális emberrel beszélgetek. Mintha valami remete lennék, fogalmam sincs az életről, nem tapasztaltam meg szükséges dolgokat. Mondták már, hogy neked legalább nincsenek rossz tapasztalataid, mert milyen rossz egy rossz kapcsolat... De én néha annak is örülnék ha valami rossz kapcsolatom lett volna egyszer is az életben. De csak a nagy semmi. Romantikát csak a filmekből ismerem. Úgy érzem evolúciós zsákutca vagyok. Szóval ne akard itt bemesélni nekem, hogy inkább az egyedüllét, mert azt nagyon jól ismerem, és egy idő után frusztráló tud lenni. Persze itt a nyár, jó idő, sok más szép dolog van az életben, tudom, le lehet foglalni magunkat bármivel. De akkor is társas lények vagyunk, egyedül semmi nem olyan.
2018. jún. 17. 13:33
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az nem baj, ha bizalmatlan vagy másokkal, de ez az általánosító, nihilista hozzáállás nagy hiba. Ja, és próbáld már meg kevésbé komolyan venni saját magad, azzal kifejezetten jót tennél a saját, jövőbeli párkapcsolati szerencsédnek.
2018. jún. 17. 13:36
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Te legalább nem vagy társfüggő,van aki másik nélkül levegőt venni se tud nincs pénze egyedül fent tartani a lakást,stb ezért a szar kapcsolatba is benne marad v épp züllik és csalja a másikat stb.. Alapból nem kell fügennni senkitől,se anyagilag se érzelmileg. Az ilyen függő ulünk a szarban mert a semminél jobb tipusu kapcsolatok nálam a végtermékkel egyen értéküek. :(

36N

2018. jún. 17. 13:37
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nem gondolom, hogy rossz.Pár éve én is teljesen egyedül vagyok, és élvezem.Nem is áll szándékomban ezen változtatni a jövőben sem.Fiatalon én is úgy véltem, egy embernek kell egy társ.40 felett, jó pár tapasztalattal a hátam mögött viszont már nem ez a véleményem.

Próbálkoztam eleget, de amit kerestem, nem tudtam senkiben sem megtalálni.Ez a hűség és az őszinteség, kölcsönös szeretet és tisztelet, tehát nem olyan brutális elvárások.Tudom, tudom, most sokan arra gondolnak, nekem is csak a jóképű, kigyúrt fazonok kellettek volna, az átlagot észre se vettem.Pont az ellenkezője történt.1-2 ilyen típussal voltam csak, a többi az a teljes ellentét.A volt férjem pl. kifejezetten a "csúnya" férfiak közé tartozik, mégse tudott a farkára csomót kötni.Másik exem kb. 130 kiló volt és mindössze 165 centi, arcra sem volt nagy szám, pénze se volt sok, mégis az exét választotta helyettem, mert azzal már 4.5 évet eltöltött.Ezt velem meg elfelejtette közölni.Azóta már bőven nincsenek együtt, tehát nem volt értelme.Mesélhetnék még, ez csak 2 példa volt, de nem lenne elég a hely.

Nem, nem rossz az egyedüllét, inkább nyugodtabb, amit nem pótolhat semmi.

2018. jún. 17. 13:40
 16/20 anonim ***** válasza:
Én rengetegszer a fél karomat odaadnám, ha egyedül élhetnék. 32 vagyok és nekem már lőttek. Élvezd ki amíg van életed!!!
2018. jún. 17. 14:00
 17/20 anonim ***** válasza:
#12 Akkor mi a francért nem keresel barátokat? Főleg amióta van internet, a lehetőségek adottak, még csak ki sem kell mozdulnod otthonról, hogy megismerj új embereket. Annyira szánalmas, hogy csak nyavalyogsz, de nem változtatsz. Csak rajtad áll.
2018. jún. 17. 14:05
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ismerkedj egy kicsit Me encantas-al, ha 20 évvel fiatalabb lennék, egy esélyt adnék neki:)
2018. jún. 17. 14:25
 19/20 anonim ***** válasza:
#19: köszönöm szépen a kedves szavakat! :)
2018. jún. 17. 14:29
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, felejtsük már el azt a baromságot, hogy az "ember társas lény" = kötelező kapcsolatban élni. Akkora baromság, mint ide a Hold. A társas lényt úgy kell értelmezni, hogy társadalmi lény, másszóval mióta világ a világ az emberek közösségekbe tömörülnek, hogy túléljenek, ennyi és nem több.

A kíírásod alapján meg te magad sem gondolod, hogy akkora buli egyedülállónak lenni, csak a sok csalódásod után elfogadható menekülőútnak tűnik. Perpill ez a kisebbik rossz számodra. Persze abban igazad van, hogy minden embernek kellene egy olyan időszak is az életében, amikor egymaga van, hogy megismerkedhessen saját magával, és ne mindig az aktuális kapcsolata által definiálja önmagát, de kétlem, hogy erre a megkeseredettség lenne a megfelelő kiváltó ok.

Légy egyedül, jöjj rá, hogy mit szeretnél az élettől, aztán adj esélyt a próbálkozóknak, mert tuti lesz köztük olyan, aki nem csak a rossz tapasztalataidat fogja gyarapítani.

(Akiknek tényleg nem teher az egyedüllét, ők nem úgy gondolnak rá, mint "jobb így, mint újra csalódni", hanem egyszerűen csak élvezik a saját társaságukat, és elég színes életet élnek ahhoz, hogy ne érezzék hiányát egy párkapcsolatnak. Te egyértelműen nem tartozol közéjük.)

2018. jún. 17. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!