Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak, mit akarhat tőlem a srác?
Van egy ismerősöm aki minden buliban velem van elfoglalva. Ölelget-simogat finoman, udvariasan ha értitek mire gondolok, olyan jólesően. Van barátnője már közel 2 éve.
A minap volt egy buli ahol ott volt a srác és a barátnője is de egész este velem volt elfoglalva a fiú, a barátnőjével nem is foglalkozott. Amikor másokkal voltam odajött, végig a társaságomat kereste. És ez már korábban is előfordult..
De nem értem, miért csinálja ezt és, hogy mit akarhat tőlem. Fiúk véleményére vagyok elsősorban kíváncsi, de azért lányok, a Ti tapasztalataitokra is érdekel! Köszi :)
Nekem az első kérdés ami eszembe jutott hogy ha tudod hogy barátnője van miért hagyod neki?
Mindegy hogy milyen a kapcsolatuk.
Nincs ezzel semmi baj.
El ne küld már ezért.. Téged akar, kérdezz rá, hogy mizu a barátnőjével? Nem gondolta, hogy ideje lenne lecserélni, tudnál rá egy jó alternatívát ;)
Legyél bátor..és legalább a te pasid lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!