Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya vagyok és emiatt vonakodok kilépni egy haldokló kapcsolatból?
Bőven az átlagos alatt vagyok :( Arcra-testre. A barátom konkrétan tiltakozik a melltartó levétele ellen, merthogy csúnyák a melleim, holott sose szoptattam vagy bármi, de lógnak. Kb minden szintetikus anyagra allergiás vagyok, így sok pici heg is maradt a bőrömön miatta (sötétebb-világosabb foltok), lófejem van, malac orrom. Kb hányingerem van lassan saját magamtól.
Tényleg, a barátom inkább elsötétíti a szobát legalább félhomályosra és mindig rajtam marad a melltartó szexnél. Egyszer kifakadtam, de azóta kb undorral nézi őket. Én meg olyan szívesen kilépnék ebből, de soha nem találnék még egy ilyen embert, aki elnézné ezeket a személyiségem miatt. Ruhában még oké, de anélkül katasztrófa. Persze, agyonplasztikáztathatnám magam, de nincs rá felesleges több millióm és a bőrömet nem tudom lenyúzni, hogy aztán hegek nélkül visszanőjön. Mi a fenét szokott csinálni a többi nő, akik tudják, hogy túl csúnyák a párkapcsolathoz? Én próbáltam és jelenleg is folyamatban van a karrierépítés, de úgy érzem, hogy ez nem elég... A macskákat meg nem kedvelem, hogy velük öregedjek meg.
Neked legalább van melled, még ha lóg is. Nekem egyáltalán nincs, az arcom undorító és a testem is förtelem, pedig vékony vagyok és mozgok. Bőrproblémáim nekem is vannak.
Egyetlen előnyöm veled szemben, hogy én imádom a macskákat :D
Ha van kedved beszélgetni, írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!