Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejárós kapcsolatból komolyabb?
Van egy partnerem akit régóta ismerek elkezdtünk összejárni,inkább csak szexelni. Kb az a típus, hogy ha Én vele összejárok akkor mással ne is ismerkedjek.
Többet akar,nemrég ezt nyiltan is megemlítette. Hajlanék felé,de eddig úgy éreztem,hogy csak arra kellek neki. Mostanában viszont egyre többet alszunk egymással és egyre kedvesebb velem.
Valaki volt hasonló helyeztben?
Szerintetek lehet ebből normális kapcsolat?
26/N
2-es,32 éves és ez közös megegyezés volt, hogy "csak" összejárunk. Egy a baráti társaságunk és mind a ketten egyedülállók vagyunk,egyszer összegabalyodtunk és mivel jó volt így elekezdtük egymás társaságát keresni ilyen téren.
Én most úgy érzem,hogy ebből az letr,hogy kezd belémszeretni. Talán ez a legjobb megfogalmazás.
Elvileg lehet, de az nekem nagyon nem tetszene, hogy miért ne ismerkedj másokkal, mikor csak "összejártok".
Ő sem ismerkedik másokkal?
Ha mindketten éreztek egymás iránt és mindketten akarjátok, akkor miért ne.
Számomra csak az a kérdés, hogyha mégsem alakulna jól, akkor utána mi lesz a baráti társaságban. Ha tudjátok felnőttként, helyén kezelni a dolgokat, akkor nincs baj ezzel.
Nekem is volt egy ilyen partnerem két évvel ezelőtt kb. Szerintem oda volt értem meg vissza, de annyira tartott az elköteleződéstől, mint a nyavalya. Nem volt mellettem senkije és elvárta, hogy énse nézzek másra, együtt jártunk nyaralni, kirándulni, szórakozni, ha szex volt, együtt is aludtunk kivétel nélkül. Együtt indultunk reggel dolgozni, néha olyanokat is elszólt, hogy "majd ha egyszer gyerekünk lesz..." vagyis pont úgy viselkedtünk, mint egy pár, még is képtelen volt párjának nevezni és felvállalni. Egyetlen egy dolgot nem adott meg és az az érzelmi biztonság.
Mivel én beleszerettem, nekem ez egy idő után megalázó és elkeserítő volt, így véget vetettem ennek. Továbbra is összejár a baráti társaságunk és a mai napig megmozdít bennem valami láthatatlant, ahogy én is benne. Az ő új "barátnője" is csatlakozik néha hozzánk, akivel ugyanazt csinálja már egy éve, mint amit anno velem. Neki is rosszul esik, látom rajta, de hál'istennek ez már nem az én dolgom. Nem is tudja a csaj, hogy nekem is volt részem ebből és jó eséllyel sosem fog megváltozni. Én mostmár abban a helyzetben vagyok, hogy tudok nevetni az egészen. Jó volt vele, de a gyerekes viselkedésén már csak nevetni tudok és simán leülök velük egy társaságba, nem zavar, hogy mással van. :) Sőt, kifejezetten jó látni, beszélgetni vele, hogy hogy alakul az élete. Van más pár is a társaságban, akik idő közben gabalyodtak össze (kb. 8 éve), aranyosak, ezzel sincs gond, bár nem is sokat foglalkoznak egymással, ha együtt vagyunk mindannyian. :D
Tehát a kitérő után a válaszom az, hogy igen, lehet ebből normális kapcsolat, de minden lehetőséget megfontolva mennék csak bele.
Ugyan még eléggé friss a dolog,de végül belementem,hogy próbaljuk meg együtt. Nem sokkal utána,volt egy komolyabb beszélgetésünk ahol bevallotta,hogy belém szeretett. Egyenlőre nagyon jól működik, és úgy érzem,hogy én is beleszerettem.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!