Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy egy éjszakás "kapcsolatból" lettetek szerelmesek egy lányba? Vagy olyannal házasodtatok össze akivel hamarabb lefeküdtetek mint a normális?
"hamarabb lefeküdtetek mint a normális"
Ilyen nálam biztos nem volt, mert ez azt jelentené, nem ismerem, nem is találkoztunk soha, de még is lefeküdtem vele.
Nincs olyan, hogy 'időben szexelni'. Ez minden kapcsolatban más és más. Van akivel úgy is tökéletes kapcsolat alakulna ki, ha az első randin szexelünk és van, akivel hiába várnánk 1 évet, akkor sem lenne komoly a dolog.
Tehát nem azon múlik a dolog, hogy hanyadik randin jutunk el a szexig. Főleg, hogy a szex egy túlmisztifikált dolog. Semmivel sem ér többet az a nő a szememben, aki 3 pasival volt csak, mint aki 30-al. Nem ez határozza meg őket, kicsit sem.
Volt már olyan, hogy egyéjszakás kalandnál éreztem, hogy a józan ész ellenére bele tudnék szeretni a lányba.
Nem lett belőle több mert van barátja (aki állítása szerint nagyon szeret...) és részben emiatt sem tudtam volna komolyan venni.
Nekem az egy éjszakás azt jelenti, hogy csak egy éjszakát voltak együtt, aztán elváltak útjaik. Ilyenben nem volt részem.
A férjemmel a harmadik találkozáskor lefeküdtünk, 8 éve vagyunk együtt.
Férjemet 11 napja ismertem meg (véletlenül), csak ismerkedtünk, beszélgettünk, mert én még egy haldokló kapcsolatban voltam, aztán a 11. napon a semmiből megtörtént a dolog. Persze végleg lezártam az exet, 10. éve vagyunk együtt, ebből 5. éve házasok vagyunk és van egy kicsi és egy pici gyermekünk.
Így visszagondolva szerintem mi hamar lefeküdtünk egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!