Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen magabiztos egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen magabiztos egy csomó csúnyább pasi?

Figyelt kérdés
Nem általánosítani akarok, hiszen én is csak pár esetben találkoztam ezzel a dologgal, legutóbb a mostani párkapcsolatomban. Összejöttem egy finoman szólva nem helyes, mackós testalkatú sráccal, aki egyébként nagyon tetszik valamiért és szeretem is. Viszont nagyon idegesítően magabiztos, engem pedig folyamatosan csesztet valamivel, pedig én jó csajnak számítok, ő is így gondolta, mikor összejöttünk. Úgy érzem, hogy hiába tudja, hogy kapnék nála jobbat is, mégis nagyon nyeregben érzi magát. Ez mitől van? Miért csinálják ezt? Nem kellene megbecsülni, ha esetleg átlagos vagy csúnyácska pasiként összejön egy szép csaj?
2018. szept. 7. 14:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

Hát az, hogy csesztet, az minden, csak nem magabiztosság.

Szimpla bunkóság önbizalomhiány miatt.

2018. szept. 7. 14:27
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Az első flörtölésednél összeomlana. A túlzó magabiztosság a gyengeség álruhája.
2018. szept. 7. 14:27
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
Tedd próbára, k@rj félre.
2018. szept. 7. 14:28
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Álcázott önbizalom probléma ez, nem magabiztosság.
2018. szept. 7. 14:28
 5/12 anonim ***** válasza:
82%

Akkor csak, hogy tudd...a túlzott magabiztosság hátterében bizony önbizalomhiány áll.

Egy egészséges ember az tudja kezelni és egyensúlyban tudja tartani azt, hogy mikor legyen határozott, magabiztos és mikor kell alázatosnak lennie.

Az általad említett pasas a te önbizalmadat szeretné csökkenteni, hogy neked ő hosszú távon megfeleljen...egyszerűbb mint féltékenykedni.

2018. szept. 7. 14:30
 6/12 anonim ***** válasza:
64%
színészkedik,hogy ne maradjon pecek nélkül
 7/12 anonim ***** válasza:
95%

Ez nem úgy működik, hogy a kevésbbé jó parti összeteheti a kezét ha talál magánál jobbat. Ez kettőtökön múlik. Neked ez imponál mert elfogadtad a feltételeit. Nem tetted helyre.

A párválasztás nem egy skálán működik.

8/12 anonim ***** válasza:
86%

Ha ennyire tudod, hogy jobbat érdemelsz keress mást.Lehet, hogy szereted ,de nem ez jön az írásodból.

Mivel piszkál, mert az se mindegy..Pld ha együtt éltek és ő porszívózik mos ,főz takarít akkor megértem ha néha szeretné ha te is csinálnád.

34/N

2018. szept. 7. 14:33
 9/12 A kérdező kommentje:

#8-as: nem emlékszem, hogy benne lett volna a kérdésemben, hogy szerintetek szeretem-e a barátomat a kérdés alapján, se az, hogy szerintetek elhagyjam-e valaki jobb miatt. Nem szeretném elhagyni vagy jobbat kapni, a kérdés második fele meg színtiszta provokáció, ne rám vetítsd ki a frusztrációidat, kérlek. :D

A segítő válaszokat és az építő kritikát is köszönöm szépen, sokat jelent :)

2018. szept. 7. 14:39
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez pont, hogy nem magabiztosság.

Valószínűleg önbizalomhiányos, és azért "csesztet", hogy te is rosszabbnak lásd magad, ergo ne gondold, hogy nála jobbat érdemelnél, és ne jusson eszedbe elhagyni.

2018. szept. 7. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!