Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ennyire utáljátok a nőket, miért vágytok ennyire kétségbeesetten egy társra?
Egy ideje böngészem ezt a témakört, és megdöbbentő, hogy mennyi azösszesnőfelszínesostobap...csa kérdésnek álcázott panaszkodást írnak ki, ugyanakkor meg ezek a férfiak mégsem tartják opciónak, hogy felfüggesszék legalább egy időre az ismerkedést.
Namármost ha én olyan szinten megvetek egy bizonyos embercsoportot, hogy a legrosszabbat feltételezem mindig róluk, és semmire sem tartom őket (mert hiába írják néha egyesek azt, hogy "waaah ez az objektív igazság, és nem csak felesleges fröcsögés" - attól ez felesleges fröcsögés) akkor a lehető leginkább próbálom kerülni őket. Nem?
Te Kérdező, ha valóban ennyire utálnák az itteni férfiak a nőket, szerinted akarnának kapcsolatot?
Ebből is látszik, hogy nem nőgyűlölőket, csak ti akarjátok önkényesen beállítani őket annak, mert ugye ha démonizáljuk az ellenfelet, könnyebb "legyőzni" úgymond. LOL, internet war...
Mellesleg Kérdező, sokan nem azt állítják, hogy csak pénzzel lehet csajozni - azt állítják, hogy pénzzel mindig lehet. Ez speciel így is van: ha van elég pénzed, lesz nőd is.
Aki valóban nőgyűlölő, az a közelébe se megy egy nőnek se. Kapcsolatot meg rémálmában se.
"Én arról beszélek,hogy manapság az értékrend és a család fogalma nagyon a háttérbe szorult! Igaz ez minden korosztályra!"
Hogyan szorult háttérbe és hogy függ össze a kettő? (Értékrend + család)
Ez nem igaz. Miert demonizalnank titeket? A legtobb ilyen embernek van baratja, akik kerdorevonjak a frocsogo ferfiakat. Nincs semmifele ellenfel szamunkra, hiszen nem lennenk boldog parkapcsolatban egy FERFIVAL, ha nekunk ok ellenfelek lennenek. Ha eszrevenned, altalaban meg segiteni is probalnak itt az emberek eloszor, amig el nem kezdodik a kifogas kereses es a bullshiteles.
Koszonom, mi jol megvagyunk, nagyon sok rendes, normalis ferfi ismerosom van, baratom is az. Szeretjuk a ferfiakat, az atlagosakat is, akik kedvesek, okosak, aranyosak. Altalaban azoknak nincs csaja, akiknek valami gaz van a belsojukkel, mi csak arra kerunk titeket, ne vetitsetek ezt ki a nokre.
#33, arról beszélek, hogy amelyik férfi bármi kritikai megjegyzést tesz egy nőre, fel van címkézve nőgyűlölőnek, és onnantól rá lehet verni minden baromságot, amit ki se mondott, le se írt. Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy itt férfigyűlölők a nők, mert rengeteg kérdésnél abszolút nem segítő szándékkal írnak, hanem csak gúnyolódnak egy jót a másik rovására. Ha akarod, tudok mutatni sok ilyet...egyszerűen elszomorító.
Igen, minden férfival van valami "gáz", tökéletes ember nem létezik. Ugyanúgy, ahogy nőből sincs tökéletes. A különbség az, hogy az egyik oldalnak minden el van nézve, és megy a kettősmércézés.
Nem mondanám azt, hogy a nőgyűlölők - vagy a férfigyűlölők - ne akarnának kapcsolatot. Pont azért akarnak, hogy megalázzák őket.
Férfiaknál ez jobban így van, ez nem kettős mérce, de itt is olvasom rendszeresen, hogy "mekkora egy ocsmány qrva... azért egyszer leszophat..."
Dehat leirtuk millioszor, millio peldaval mennyi elonytelen pasasnak van noje. Nyilvan minden embernek van gaz a belsejevel, de ha kover ferfiak a par gaz tulajdonsagokkal tudnak normalis not talalni, akkor mirol beszelunk? Akik nem tudnak, azokkal tenyleg valami gaz van.
Egyik ismerosom ilyesmi, bar volt mar noje, de o introvertalt es megsem gyuloli a noket es nem hibaztatja oket. Mondjuk neki is lett volna eselye lanyokkal, meg olyanokkal is akik belsore jobban passzoltak volna, de neki az a csaj kellett, aki foldbetiporta, csak azert mert jol nezett ki. Hat van ilyen.
Nekem az elso szempont a ferfi szemelyisege, mivel van annyi eszem, hogy elkeruljem a siras-rivast, hogyan hasznalt ki egy helyes pasi, mert elvakitott a kulseje. Ferfiaknal is megvan ez.
Emberismeret emberismeret emberismeret. Nagyon fontos.
"Aki valóban nőgyűlölő, az a közelébe se megy egy nőnek se. Kapcsolatot meg rémálmában se."
Akkor olvasd el ezt, drágaság:
Az olyanok, mint az 58%-os, és akik az incel fórumokra vagy - kis hazánkban - a férfihang.hu-ra járnak szocializálódni, belekerülnek egy lefelé tartó spirálba. Egymás sikertelenségét ideologizálják meg, magukon kívülre helyezik a hiba forrását (a gonosz társadalom a hibás, a reklámok, a filmek, amik elkapatták a nőket, stb.)
Tipikus gombhoz a kabátot hozzáállás: ha azzal jössz nekik, hogy átlagos férfiaknak is képesek becsajozni, jön a mentség, hogy "biztos pénzük van". Ha közlöd, hogy nem, nem pénzes pasasokról beszélsz, akkor "ja, biztos hülye béták, akiket a nők csak kihasználnak és megcsalnak az alfahímekkel". Ha meg kiderül a csajról, hogy nem csalta meg sohasem az átlagos pasiját, akkor "á, ez csak egy egyedi eset". (Mintha a személyes incel-nyomoruk nem lenne sokkal inkább egyedi eset...)
Persze valahol érthető: könnyebb a "génekre" meg a "csontozatra" fogni minden hibát, és egy szalmaszálat keresztbe nem tenni, mint fejlődni vagy önmagunkba nézni.
A másik, amitől agyhúgykövet kapok, az osztályozgatásuk. "10/10-es, csaj, 10/8-as csaj, alfa, béta, omegahím, stb." Múltkor felnéztem a férfihang.hu-ra (jókat lehet szörnyülködni és nevetni a sok kis redpilles meg pua okostojáson), aztán valami kopasz pua-növendék beírja, hogy "ja, próbált csajozni, ilyen ÁTLAGOS, 10/7-ES CSAJOKNÁL PRÓBÁLKOZOTT BE." Majdnem odaírtam neki, hogy haver, ha már ragaszkodsz a skálázáshoz, húzd ki a fejed a seggedből, mert 10/7 semmilyen matematikában nem átlagos.
Az ilyen fazonok gondolkodnak úgy, hogy "ja, 10/7 a csaj, de a 7-et lefelé kell kerekíteni, szóval átlagos... én 10/3 vagyok, de a hármat felfelé kell kerekíteni, szóval én is átlagos vagyok..." Aztán csodálkozik, ha nem sikerül fotómodell külsejű "átlagos" csajokat összeszednie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!