Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ennyire utáljátok a nőket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ennyire utáljátok a nőket, miért vágytok ennyire kétségbeesetten egy társra?

Figyelt kérdés

Egy ideje böngészem ezt a témakört, és megdöbbentő, hogy mennyi azösszesnőfelszínesostobap...csa kérdésnek álcázott panaszkodást írnak ki, ugyanakkor meg ezek a férfiak mégsem tartják opciónak, hogy felfüggesszék legalább egy időre az ismerkedést.

Namármost ha én olyan szinten megvetek egy bizonyos embercsoportot, hogy a legrosszabbat feltételezem mindig róluk, és semmire sem tartom őket (mert hiába írják néha egyesek azt, hogy "waaah ez az objektív igazság, és nem csak felesleges fröcsögés" - attól ez felesleges fröcsögés) akkor a lehető leginkább próbálom kerülni őket. Nem?

2018. szept. 2. 12:20
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
13%

Én csak azt írom, amit tapasztalok, ismerősi körömben a jóképű, sportos, magas, divatos szépfiúkon kívül nem igazán van barátnője senkinek évek óta, pedig egyik haverom minden lehetséges fronton próbálkozik és 3 év alatt annyi jött össze neki, hogy egy netes ismerkedés során átverték, elrángatták egy távoli városba, aztán ott közölte vele a csaj a pasija társaságban, hogy csak szopatták, sosem járna ilyen kinézetű fiúval. A lány nem egy cicababa, kicsit túlsúlyos, nem modell arcú, a barátja azonban természetesen egy sármos, borostás, kigyúrt, tetovált macsó. Egy másik haverom hónapokig próbálkozott egy tök aranyos, kedves, átlagos lánynál, az csak húzta az agyát, szórakozott, hitegette, nyáron elment valami fesztiválra, ott megismert egy tipikus szépfiút, aki még ráadásul izmos, magas, gazdag szülői háttérrel, vele másnap már ágyba is bújt és azóta is együtt vannak.

Én csak ilyen történeteket tudok felhozni példának, de biztos igaz az is, hogy bűnronda férfiak után bomolnak a nők...

2018. szept. 2. 13:02
 12/46 anonim ***** válasza:
7%

Mert nem csak olyanok vannak mint a kérdező, és az itt valóságot tagadó társai, hanem előfordulnak még normális nők is.

Csak nagyon nehéz kiszűrni őket a sok értéktelen, manipulatív, önző, és aggresszív férfiakra gerjedő, majd miattuk pityergő, és femi*****-vá váló felszínes, sekélyes, magukat nőknek kiadó véglények közül, akik mindenkire rásütik, hogy nőgyülölő aki nem ért velük egyet.

De a remény hal meg utoljára.

Várom a lepontozást, az emítettektől, jelentgessetek is, ahogy szoktátok. Okoztok is nekem vagy 1 perces munkát ;)

2018. szept. 2. 13:11
 13/46 anonim ***** válasza:
1%

Na azért a jókép hiányát lehet kompenzálni... Pénz, siker, önbizalom, vagy annak LÁTSZATA.

Ezek működnek. De a lényeg, hogy szinte mindig ezek a felszínes dolgok a döntőek.

2018. szept. 2. 13:13
 14/46 anonim ***** válasza:
85%

Kedves 58%-os, megmutatom neked, hol rontod el:

"Igazából csak nehéz elviselni az igazságot, ha nem születtél jóképűnek, akkor csak óriási nehézségek árán szerezhetsz legfeljebb egy átlagos barátnőt"

Tehat te, mint atlagos vagy eppen ronda csavo azt mondod hogy LEGFELJEBB atlagos baratnot tudsz SZEREZNI. Ezzel azt sugarzod, hogy szerinted neked jarna SZEP baratno es CSAK atlagosakat tudsz SZEREZNI (egy not nem szerezni kell).

De miert panaszkodsz, ha atlagos baratnod lehetne? A problema ott van, hogy az ilyen incelek alanyi jogon elvarjak, hogy jonok jojjenek ossze veluk, mikozben ok rosszul neznek ki es ha ez nem igy tortenik, akkor gyulolik a noket, hogy ok milyen felszinesek. Nem latod a kettosmercet? Ha neked az atlagos no nem eleg, neked alap a jono, akkor talald ki, ki a felszines itt.

Es ime, itt a sikertelenseg kulcsa.

2018. szept. 2. 13:13
 15/46 anonim ***** válasza:
8%

14-es.

Te meg azt nem érted meg,hogy én átlagos kinézetű férfiként, bőven elég lenne számomra egy átlagos nő. Akárhányszor kezdeményeztem ilyen csajoknál,az összes lekoptatott,mert ők a helyes,jóképűnek születettekkel foglalkoznak csak....

Így meg esély 0.

Igen,én is tudok 1-2 olyan emberről,aki nem néz ki olyan jól,és mégis van neki felesége,meg gyereke. 100 ezerből 1 ilyen van,tényleg. De attól, hogy annak az egynek szerencséje volt,a másik 99 999-nek nem.

Ez ugyanolyan,hogy ötöslottó nyertesek is vannak,bizony. Csak az esély,hogy megnyered, annyira minimális,hogy nem éri meg arra alapozni...

27/F

2018. szept. 2. 13:18
 16/46 anonim ***** válasza:
18%
14es én sehol sem mondtam, hogy nekem milyen nő felel meg, csak szemléltetni akartam a nem jóképűek és jóképűek közötti szakadékot társkeresés szempontjából. Ha azt mondom, hogy a magyar átlagfizetésből egy használt Opel is nehezen telik ki, de egy luxemburgiból vagy svájciból simán vehetsz vadiúj Mercedest is, az nem jelenti azt, hogy nekem Mercedes kell és nem elégednék meg mással.
2018. szept. 2. 13:18
 17/46 anonim ***** válasza:
82%

Azt hozzatennem, hogy leveleztem mar nem egy gyk-s sraccal segitoi szandekkal. Mutattak kepet magukrol es hogy milyen noknel probalkoznak. Hat minden no egytol egyig sokkal jobban nezett ki, mint a sracok, szeparcu volt a legtobb, annyi, hogy nem 1 kg vakolat volt rajtuk.

Mikor mondtam nekik, hogy ezek a lanyok szepek es kicsit lejjebb kene keresgelni, atlagos lanyok kozott, akkor mind frocsogni kezdett, hogy en rohadt hazug vagyok es roluk fullos nok mondtak, hogy jokepuek (ha fullos nok tenyleg ezt mondjak, akkor azok miert nem jonnek ossze veluk?).

Ennyit errol. So much delusion here.

Tehat elmondom, hogy altalaban a problema az, hogy csak szep noknel probalkoztok vagy nalatok sokkal szebbeknel. A sracok is korulirtak nekem mennyire atlagos/atlag alatti nokkel probalkoznak ed belinkeltek nekem egy gyongyoru arcu sminktelen not... hat mit mondjak.

2018. szept. 2. 13:22
 18/46 anonim ***** válasza:
42%
De ez is mi a p***a, hogy egy férfinak olyan szépnek kell lenni, mint egy nőnek? A nő mindig a "szebbik nem" szerepében tetszelgett. Nem értem ezt a logikát. A férfiakat soha nem a szépségükért szerették. Honnan jött ez a baromság?
2018. szept. 2. 13:25
 19/46 anonim ***** válasza:
82%

De ilyenrol csak gyk-n hallok, valo eletben atlagos ferfiaknak vannak atlagos noi. Hat bakker, nekem meg a kover ferfi ismeroseimnek is vannak folyamat noi. A legtobb ferfi, akit ismerek, atlagos. En baratom se egy altalatok emlegetett "alfahim", meg is kaptam masoktol, hogy sokkal jobban nezek ki, talalhatnek helyesebbet. Ez csak a ti fejetekben letezik. Altalaban a legtobb sracnak meg jobban is nez ki a noje, akiket ismerek. :D

Mint ahogy mondtam, ez a ti illuziotok, mivel valamivel magyarazni kell a sikertelenseget es az ember sose szereti magara venni a felelosseget. Pszichologia. Es ha valamiben hiszen, mesz a szuroddel es csak azt latod, ami alatamasztja a teoriadat; a BMW-s ferfit fogod eszrevenni jonovel, a kigyurt csavot jonovel, mikozben elmesz ezer par mellett, akik nem erositik a szabalyodat, de ezekre eppen ezert fel se figyelsz.

Ez letezo jelenseg, en is tapasztalom, csak nem ilyen beteg formaban, en is eszreveszem az extran jotestu noket, hogy utana azt gondoljam, hogy az enyem nem jo, mikozben elment mellettem ezer szarabbtestu, de en csak arra az egy extrasra fogok emlekezni.

2018. szept. 2. 13:31
 20/46 anonim ***** válasza:
85%

58%-os

Ferfiaknak nem szepnek kell lennie, hanem helyesnek. :DD Hat normalis ember not sem a szepsegeert szereti. Igazabol beteg vagy sajnos es neked nem no kene, hanem pszichiater. Eddig meg voltak jokepu ferfiak, akike az osszes no, mostmar a ferfiak nem is neznek ki jol es a noknek nem a kinezeteert kell oket szeretni es sose azert szerettek oket, elmondasod szerint. Nem latod a paradoxont a frocsogesedben? Ilyen elmevel ne is ismerkedj, kerlek. Nekem mar ez a par kommented is olyan taszito, hogy nem is erdekel a kinezeted, messzirol elkerulnelek.

2018. szept. 2. 13:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!