Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi miért fut ilyen kétségbeesetten a nők után?
Mert férfitöbblet van, mint tudjuk :D Mindig, minden helyzetben le kell győzni a vetélytársakat, akadályokat kell eléjük gördíteni, csak így lehet barátnőhöz jutni.
2017. nov. 7. 20:39
Mert a roller jó, de nehéz egyensúlyozni vele, így inkább a futást választják... Nem lehet mindenkinek amg mercije.
hidd el, attól senkinek nem lesz nagyobb egója, ha én futok utána
Az én egómat abszolút nem növeli, hogyha egy pasi fel akar szedni. Pontosan ezért, amit írtál. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy neki bárki jó lenne csak lyuk legyen alatta. Ezért nem veszem "személyes" dolognak. Ha elutasítom 2 perc múlva már mást próbál összeszedni. Abszolút nem gondolom ettől többnek magamat. Csak az adott férfit nézem le de nagyon.
2017. nov. 7. 20:45
4. ilyen csúnya vagy, hogy aki téged fel akar szedni, arról lehet tudni, hogy neki már mindegy, csak lyuk legyen rajta valahol?
2017. nov. 7. 20:48
Abszolút nem. De egy nő pontosan érzi, hogy ki az aki konkrétan őt akarja, akinek ő az egyetlen. Meg ki az, aki úgy áll hozzá, hogy "bárki jó, aki szóba áll velem".
2017. nov. 7. 20:51
Mert egy férfi ha nem fut a nők után, akkor 0db nőt fog megismerni.
A férfiak után nem futnak (vagy max a top10% után), így aztán nem marad más, mint próbálni ismerkedni mindenhol, különben a kutya nem szól az emberhez.
Nőként persze ezt nehéz megérteni, mert ott ha nem keresel akkor is találhatsz, férfiként viszont ha nem keresel aktívan, akkor mintha megszűnnél létezni.
Mellesleg másik kérdésnél pont azt feszegetik tanácsként, hogy ha 100 nő kikosarazott, akkor csak kevés nőnél próbálkoztál.
2017. nov. 7. 20:56
Mert a nők lusták kezdeményezni. Az említett férfiak pedig egyszerűen még nem tudják, hogy egyetlen nő sem ér annyit, hogy megalázkodjanak miatta. :)
2017. nov. 7. 21:38
#6 Az elso dologba nem hiszek, az elmult egy evben kb olyan 20 randin vagyok tul, s sose tartos kapcsolatot kerestem, s a csajok tudtak, hogy nem ok az egyetlenek, de tetszett nekik a jatek amibe belevittem oket, vagy kozoltek, hogy nem erre szamitottak, vagy csak szimplan felszivodtak.
A masodikat, azt elhiszem, hogy egy beszelgetesbol, kiderul, hogy a ferfinek mennyire van valasztasi lehetosege, s ugy fog reagalni bizonyos helyzetekben.
2017. nov. 7. 22:22
Mert dugni akarnak, semmi másért.
2017. nov. 7. 23:14
Kapcsolódó kérdések: