Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem reagál a ferfi a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem reagál a ferfi a nő által mondott dicsérő szavakra, bókokra akkor a nő hidegen hagyja?

Figyelt kérdés
2017. nov. 7. 17:10
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
A nők mióta bókolnak a férfiaknak?
2017. nov. 7. 17:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, lehet csak nem tudja, hogyan kell dicséretet fogadni. Zavarban van, stb.
2017. nov. 7. 17:16
 3/10 anonim ***** válasza:
26%

Lehet az is, de lehet bármi más is.

Én például dicséret nélkül is tudom, hogy top tier pasi vagyok.

2017. nov. 7. 17:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem értem az #1 es válaszolót. Akkor hogyan , milyen visszajelzést akarnak a pasik? Keressek benne kivetnivalót hogy továbbra is teperjen? A másik meg az hogy ne legyen már ilyen naív egy pasi, el is hiszi azokat a bókokat egy nőtől?
2017. nov. 7. 17:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Miért ne bókolhatna egy nő? Gondolom egy ferfinak is jól esik, ha dicserik vagy nem?
2017. nov. 7. 18:15
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
#5 Persze, jól esne, de az a közvélekedés, hogy egy férfinak saját magának kell tisztában lennie az értékeivel, egy felépített önbizalommal kell rendelkeznie, amibe ez is beletartozik. A nők emiatt sem bókolnak nekik, meg azért sem, mert attól tartanak, hogy ettől csorbát szenved a nőiességük.
2017. nov. 7. 18:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Mindenhonnan azt hallgatom, h a nonek is lepni kell, mert csak a sultgalambra varunk es semmi rizikót nem vallalunk. Úgy gondolom kölcsönös a vonzalom az adott férfival, de mikor valami pozitív megjegyzést teszek ra, akkor nem reagal, viszont 2 perc utan megy újra az adok-kapok.
2017. nov. 7. 19:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Félénk, zavarban van és bizonytalan, ezért nem tudja, hogy mit reagáljon, mert lehet félreérti. Én is ilyen vagyok, pedig szeretem hogy udvarolnak és simogatnak a lányok, jól esik, de mégis zavarba jövök. Ki érti ezt?
2017. nov. 7. 19:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül hagyja hidegen, kiderülhet hónapok múlva is, hogy zavarban volt vagy el se hitte a bókokat, mert zárkózott és/vagy hajlamos túlkombinálni a dolgokat.
2017. nov. 7. 20:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez biztató.
2017. nov. 7. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!