Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kedves ismerősöm aki most a házunk felújításánál segít. Szakember.1-2 éve ismerem anyukám által, és nagyon jó fej, kedves meg elég helyes is. Az elmúlt hetekben több kisebb munkára is kijött hozzánk. Kérdésem hogy mit tegyek? Lejjebb kifejtem
"Anyum azt mondta hogy csak rajtam múlik hogy engedek-e, a főnökasszonyom meg azt hogy vele sokkal jobban járnék mint a jelenlegi párommal." Én meg azt mondom, hogy anyád rohadt nagy méregkeverő. Lebaxnám a helyedben. Aztán eldönteném magamtól, hogy mit és hogyan oldjak meg a gerincoszlopom megtartása mellett.
30/f
Szerintem meg döntsd el, hogy mit akarsz a párodtól. Ha vele maradni, akkor minimalizáld a beszélgetéseiteket ezzel a fickóvap, ha nem, akkor szakíts.
Indulj tiszta lappap, ha mással akarsz lenni.
Viszont azt is tartsd észben, hogy x év múlva ugyan ezt fogja eljátszani valakivel, ha te leszel a barátnője.
"és végül kiderült, hogy tényleg tetszek neki, és nem zavarja, hogy neki barátnője van."
egy tanács: olyan pasival SOHA ne kezdj, aki kapcsolatban van, és úgy cicázik veled, hogy NEM ZAVARJA, hogy van párja!
mert az ilyennek nincs gerince, és ha a párjával ezt megteszi, hogy neked udvarolgat, akkor nyugodt lehetsz, veled is megteszi majd.
rád ugyanúgy érvényes minden: láthatólag téged sem zavar, hogy van párod, és kavarsz a sráccal.
anyád tényleg nagy szarkavaró, nem tudom, milyen morális példát mutat ezzel.
az sem biztos, h. a potenciális félrekúrásodat a főnökasszonyoddal kéne megbeszélni.
"Anyum azt mondta hogy csak rajtam múlik hogy engedek-e, a főnökasszonyom meg azt hogy vele sokkal jobban járnék mint a jelenlegi párommal"
Mennyi èrzelem van ebben az ìrásban??? Semmi, sima matekkal próbálsz dönteni a kèt csávó között.
Tudod, mindig a másodikat kell választani, mert ha szeretnèd az elsőt rá se nèztèl volna a másikra!
Szép kis társaság!
Anyád gondolom arra játszik, hogy ha ti keféltek, neki olcsóbb lesz a felújítás. Normális nő nem mind olyat, hogy jobban jársz ezzel a qurvapecérrel, mint a pároddal. Miért is? A pénz miatt?
Remek! Anyád meg a nagynevű főnökasszonyod is készpénzre váltható valutának tartja a pinát, és téged is erre nevelnek. Mondjuk szép tőlük, hogy a sarokra nem állítanak ki!
A pasit "nem zavarja" hogy van barátnője. Ez annyit jelent, hogy a csaj mos, főz, takarít, van fix pina. De ilyen kis belső munkálatok alatt szívesen alávág a megbízónak is, ha látja, hogy fütyihiánya van. Tényleg, igazi főnyeremény a fazon! Összeillő pár lennétek!
A mostani pasid pedig jobban is jár, ha megszabadul két ilyen rongytól, mint te meg az anyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!