Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó nőből van több vagy jó pasibòl?
Szerintem sokkal több szép lány van mint helyes pasi. Lehet ez az oka amiért a férfiak nehezebben találnak párt.
Szerintetek melyikből van több?
Amúgy ha azt a logikát vesszük alapul, h a férfiak kevésbé találnak párt, annak pont azt kell eredményeznie, h jobban néznek ki a férfiak, mivel a csúnyábbak egyedül maradnak és nem örökítik tovább a génjeiket, de már egy átlagossal is előfordulhat ez, a szebb férfiak meg akár kaphatnak közepes csajt is, vagy az átlagos csúnyát és hasonlók. A csúnya nő talán még mindig kelendőbb, mert nála van a szexualitás szent grálja. Mondjuk sokszor nem kinézet alapján választanak, de ebbe az irányba már ne menjünk el.
Amúgy szerintem kb. egyenlő. Van aki azt mondta, h több a helyes pasi, én férfiként inkább azt látom, h több a helyes csaj... nem tudom. Nagyjából tényleg egyelő, mert 15 férfiból, mondjuk egy társaságban kb. 3-4 jobb képű simán van, de nőknél se jobb ez az arány, ahány osztályba jártam nem találtam azért sehol 5nél több jó csajt 15-20ból. Meg hát attól is függ mit hívunk szépnek :D. Meg hova terjeszted ki, Magyarországra, esetleg egész világ, egy olyan népesség, ahol kb. ugyanannyi férfi vagy nő van (mert nyilván ahol jelentősen több van egyikből, akkor csak a százalékos arányokon lehet releváns képet kapni).
Na, mindegy, nyilván megválaszolhatatlan a kérdés, mert felmérhetetlen adattal dolgozunk és az egész szubjektív. Még azt se lehet megválaszolni, h több kövér nő vagy pasi van, pedig ott csak rá kéne őket állítani a mérlegre, vagy inkább testzsír százalékot kéne mérni xd. Amúgy szerintem kövérből több van nő, pont az első példám miatt, bár a pasik meg jobban szeretnek enni, szóval f***sz se tudja
Hogyha mindenképp tippelni kéne, akkor kijátszanám úgy a játékszabályokat, h úgy tudom az egész világon több férfi születik, de ha nem ott akkor Magyarországon biztosan, viszont idősebb korba a nők vannak többségbe... és mivel a kor sokkal nagyobbat szoroz, főleg ez az életminőség mellett, amit az emberek 80%a él, mint maga az, h milyen az arckaraktered, így én azt mondanám több a helyes pasi. És tényleg ált. manapság már azt látni, h sok fiatal srác sportos, jó nem sok, de néha meglepő, ahhoz képest, h az egész emberiség mennyire lusta, na, a lányoknál semmi eltérés nincs, ott pont ugyanannyira találsz sportos csajt, mint a komplett emberiségben, sőt... Örülj annak, ha valamelyik nincs elhízva, vagy nem csontsovány, de izom már egyiken sincs egy deka se kb. :D Pedig a sportos csajoknál nincs szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!