Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mi az, amitől kiábrán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi az, amitől kiábrándultok egy nőből?

Figyelt kérdés

Még az ismerkedési fázisban.

Ha van egy adott nő, aki tetszik nektek, esetleg kezdeményeztek is nála, mivel tudja elrontani, ami után már nem keresitek, stb.?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2017. máj. 24. 21:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%

Ha zsarnok modjara viselkedik, elore leszogezi, hogy birtoklasi vagya van, tehat feltekeny!

Rasszista, fasiszta!

29f

2017. máj. 24. 21:40
 2/12 anonim ***** válasza:
31%

- nyávogós

- hisztis

- sértődős

- erőszakos

- akaratos

- titkolózós

- piercing

- tetoválás

- dohányzás

- drogozás

- rajzol szemöldök

- ápolatlanság

- bunkóság

- hanyagság

- önzőség

- beképzeltség

- egoistaság

- butaság

- hűtlenség

- kétszínűség

- pénzéhesség

- felszínesség

- függőség (pl.: facebook...)

és az sem tetszik ha túl rámenős

...

24F

2017. máj. 24. 21:41
 3/12 anonim ***** válasza:
58%
ja és a komolytalan/gyerekes viselkedés is kiábrándító
2017. máj. 24. 21:46
 4/12 anonim ***** válasza:
67%

Hú, gyerekek, nekem is van egy pár.

- elvakult feminizmus

- primitívség

- helytelen írás

- fű és egyéb finomságok

- ha Mr. Bustát hallgat

- ha yorkija vagy csivavája van

- füzéres vagy kutyás snapchat filter

- ha másnak akarja előadni magát, mint amilyen valójában

- hazugság

- erőszak

- állandó telefon nyomkodás

- ha folyton úgy beszél másokról, mintha ismerném az egész világot (pl.: a Tomi, a Kinga, a Balázs stb. és a sztori végén "kellene" megkérdeznem, hogy ki kicsoda, de valójában itt már k*rvára nem érdekel)

- ha többet káromkodik, mint én

- ha tiszteletlenül beszél másokról

2017. máj. 24. 21:50
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

És ha egy nő "csalódást" okoz, utána még helyrehozható a dolog? Szerintem én valami rosszat mondhattam, és azért haragudott meg az illető, de valójában nem tudok rájönni, hogy mi lehetett a gondja - miért tart most butának vagy bunkónak (a felsoroltak közül ezek jöhetnek szóba).

2017. máj. 24. 21:59
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerűbb, ha rákérdezel nála konkrétan. Nem érdemes kerülgetni a forró kását, főleg ilyenkor.

2017. máj. 24. 22:00
 7/12 Interferencia ***** válasza:
Mert mit mondtál?
2017. máj. 24. 22:04
 8/12 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs, hogy min akadhatott fenn, pedig már többször visszapörgettem az egészet. Esetleg arra tudok tippelni, hogy megsértődött, amiért nem sokat kezdtem a segítségével (de egyébként többször is megköszöntem neki), vagy mert megjegyzésszerűen viccelődtem egy-két dologgal, és ezek miatt hülyének néz (ő végig komoly volt). Fene tudja.

Ha ismét összefutunk, rá fogok kérdezni. Bár nem érzem jogosnak, hogy kvázi gondolatolvasónak kéne lennem.

Más okokból viszont tényleg nagyon szeretem a pasast, szóval bánnám, ha valamivel most elrontottam volna.

2017. máj. 24. 22:13
 9/12 anonim ***** válasza:
66%

- Alkalmijai voltak

- Sok barátja volt

- Jelenleg van barátja és úgy ismerkedik velem

- Megcsalt már valakit

- Igénytelen magára

- Nem mos kezet WC után (komoly, már ezt is ki kell kötni sajnos)

- Kutya/macska a házban (nincs bajom az ilyen nőkkel, de nekem ez nem fér bele, tehát nem tudnánk együtt lakni)

- Feminizmus, vagy egyéb, más társadalmi csoportok elnyomásán alapuló eszme

- Cigi (elfogadom, de nagyon nem szeretem)

2017. máj. 24. 22:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Az itt felsoroltak nem annyira érdekesek, talán pár dolog, ami miatt nagyon nem lehet bejövős valaki:

Egoista, elkényeztetett, öntelt, agresszív, lekezelő.

Az, hogy tud főzni, van e tetoválása, pénzéhes, kilátszik a bordája, van 8 dereka, fogatlan, már nem annyira zavar.

2017. máj. 25. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!