Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, van olyan téma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, van olyan téma amiről egy csaj elkezd mesélni azonnal kiábrándultok belőle?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés már volt csak nőknél, kiváncso vagyok a visszájára :) http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__23144..
2014. júl. 10. 16:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

pl ha felhozza, hogy szeret férfiakat kínozni, kiherélni stb...

Biztos vagyok benne hogy többet nem látna. :D

2014. júl. 10. 16:49
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Feminizmus, és a női nem elnyomása, amikor fröcsög belőle a férfiutálat.
2014. júl. 10. 16:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy csalta vagy csalná meg a párját...
2014. júl. 10. 16:56
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát, ha tudja milyen vagyok, és olyat mond, ami ellenkezik az elveimmel.
2014. júl. 10. 16:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezoterika, vallás, feng-shui, horoszkóp, norbi update, meg ezek a 3 havonta új néven futó divattornák fenékre és ha kiderül hogy nem tud palacsintát sütni. Ezek után felölem lehet a Julia Roberts, akkor sem érdekel az ügy.
2014. júl. 10. 17:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Most visszaolvasva magamat hozzávetőlegesen a nők 95%-át kizártam, jobban járnék ha búza lennék. Sajnos nem vagyok búza, ez az én keresztem.
2014. júl. 10. 17:06
 7/12 A kérdező kommentje:
3. válaszoló True story :D Elkezdte mesélni hogy az előző párját egy buliba valami 3 sráccal csalta meg. Kb itt jöttem rá h hagynom kell a faszba :D
2014. júl. 10. 17:10
 8/12 anonim ***** válasza:
65%

Egy férfigyűlölő feminista jár közöttünk :D

Jól lepontozott a drága.

2014. júl. 10. 17:10
 9/12 anonim ***** válasza:
58%

Randiztam már ducibb lányokkal. Náluk gyakori szerintem, hogy úgy akarják eladni magukat a randin, hogy ócsárolják a vékonyabbakat, meg hogy nekik nincs (akkora) mellük, meg hogy a nő akkor jó, ha van mit fogni rajta, az első osztály párnázott és a kutyák játszanak csontokkal. Borzasztó ellenszenves, el is határoztam, hogy inkább a magány, mint a ducibb nők.

Még van néhány elég egyértelmű dolog (túl sok partner, gusztustalanságok, más emberek lenézése- akár a csúnyáké v. szegényeké), de amit sokan nem értenek, hogy a legtöbb férfinak az ezoterika egyszerűen fáj, már ha csak szóba kerül is, a horoszkópra meg Coelho-ra kb. Vágó Istvánként reagálunk.

https://www.youtube.com/watch?v=MA1YLVtAOTA

Randin kerülendő még a Twilight, Justin Bieber, Gyurcsány, meg az ilyen undorító dolgok.

2014. júl. 10. 17:38
 10/12 anonim ***** válasza:
36%

Ha keresztény azzal egyből kiesett.

A többi vallást se szeretem, de az az egy irritál a legjobban. Ha másokat kibeszél akkor is kiesett, az ilyen engem is kibeszélne másokkal. Ha egy duci nő a vékonyakat szidja az is nagyon irritál. Nem azért mert ő túlsúlyos, hanem azért mert ebből próbál előnyt kovácsolni magának. Rengeteg ilyen dolog van még, könnyű nálam kiesni. Így hogy van barátnőm meg még könnyebb:)

2014. júl. 10. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!