Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, van olyan téma amiről egy csaj elkezd mesélni azonnal kiábrándultok belőle?
pl ha felhozza, hogy szeret férfiakat kínozni, kiherélni stb...
Biztos vagyok benne hogy többet nem látna. :D
Egy férfigyűlölő feminista jár közöttünk :D
Jól lepontozott a drága.
Randiztam már ducibb lányokkal. Náluk gyakori szerintem, hogy úgy akarják eladni magukat a randin, hogy ócsárolják a vékonyabbakat, meg hogy nekik nincs (akkora) mellük, meg hogy a nő akkor jó, ha van mit fogni rajta, az első osztály párnázott és a kutyák játszanak csontokkal. Borzasztó ellenszenves, el is határoztam, hogy inkább a magány, mint a ducibb nők.
Még van néhány elég egyértelmű dolog (túl sok partner, gusztustalanságok, más emberek lenézése- akár a csúnyáké v. szegényeké), de amit sokan nem értenek, hogy a legtöbb férfinak az ezoterika egyszerűen fáj, már ha csak szóba kerül is, a horoszkópra meg Coelho-ra kb. Vágó Istvánként reagálunk.
https://www.youtube.com/watch?v=MA1YLVtAOTA
Randin kerülendő még a Twilight, Justin Bieber, Gyurcsány, meg az ilyen undorító dolgok.
Ha keresztény azzal egyből kiesett.
A többi vallást se szeretem, de az az egy irritál a legjobban. Ha másokat kibeszél akkor is kiesett, az ilyen engem is kibeszélne másokkal. Ha egy duci nő a vékonyakat szidja az is nagyon irritál. Nem azért mert ő túlsúlyos, hanem azért mert ebből próbál előnyt kovácsolni magának. Rengeteg ilyen dolog van még, könnyű nálam kiesni. Így hogy van barátnőm meg még könnyebb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!