Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, van olyan téma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, van olyan téma amiről egy csaj elkezd mesélni azonnal kiábrándultok belőle?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés már volt csak nőknél, kiváncso vagyok a visszájára :) http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__23144..
2014. júl. 10. 16:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

r3d4me: "Ezoterika, vallás, feng-shui, horoszkóp, norbi update, meg ezek a 3 havonta új néven futó divattornák fenékre"

#9: "úgy akarják eladni magukat a randin, hogy ócsárolják a vékonyabbakat, meg hogy nekik nincs (akkora) mellük, meg hogy a nő akkor jó, ha van mit fogni rajta, az első osztály párnázott és a kutyák játszanak csontokkal. Borzasztó ellenszenves, el is határoztam, hogy inkább a magány, mint a ducibb nők."

#10: "Ha keresztény azzal egyből kiesett."

LOL! NAGYON jókat írtatok! :)

Én leszbikus vagyok, és ugyanezek irritálnak egy nőben. Kb. a világból ki lehet kergetni az ilyenekkel.

r3d4me: "Most visszaolvasva magamat hozzávetőlegesen a nők 95%-át kizártam, jobban járnék ha búza lennék. Sajnos nem vagyok búza, ez az én keresztem."

Nyehehe, ugyanez vagyok, csak fordítva. :) Ha heteró lennék, és a faszikra hajtanék, k.vajól megtalálnám velük az összhangot.

2014. júl. 13. 19:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Hat nagyon gaz, ha a ferfiakat kutyakhoz hasonlitjak, mas noket meg szemetre valo csonthoz, csakhogy igazolva lassak a sajat eletviteluket. Meg nehogy mar jobban tudjak, mi kell a ferfiaknak mint ok sajat maguk. Majd ok eldontik. Nem kell nekik megmondani. Szerintem nagyon szep egy karcsu, izmos noi test, a sonkaktol meg kb lever a viz. De kinek mi. Csak ez a kutyas lenezo megnyilvanulas, ez nagyon gaz. Persze vmi barom biztos elkezdi osztogatni az ilyen bolcsessegeket fbon, aztan mar egybol azt hiszik, tok rendben van masokat kutyahoz meg csonthoz hasonlitani :D idiotak. Ilyen notol en is messzire szaladnek, bar enmondjuk mar csak attol is, hogy elhagyja magat es meghizik.
2014. dec. 22. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!