Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, van olyan téma amiről egy csaj elkezd mesélni azonnal kiábrándultok belőle?
r3d4me: "Ezoterika, vallás, feng-shui, horoszkóp, norbi update, meg ezek a 3 havonta új néven futó divattornák fenékre"
#9: "úgy akarják eladni magukat a randin, hogy ócsárolják a vékonyabbakat, meg hogy nekik nincs (akkora) mellük, meg hogy a nő akkor jó, ha van mit fogni rajta, az első osztály párnázott és a kutyák játszanak csontokkal. Borzasztó ellenszenves, el is határoztam, hogy inkább a magány, mint a ducibb nők."
#10: "Ha keresztény azzal egyből kiesett."
LOL! NAGYON jókat írtatok! :)
Én leszbikus vagyok, és ugyanezek irritálnak egy nőben. Kb. a világból ki lehet kergetni az ilyenekkel.
r3d4me: "Most visszaolvasva magamat hozzávetőlegesen a nők 95%-át kizártam, jobban járnék ha búza lennék. Sajnos nem vagyok búza, ez az én keresztem."
Nyehehe, ugyanez vagyok, csak fordítva. :) Ha heteró lennék, és a faszikra hajtanék, k.vajól megtalálnám velük az összhangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!