Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi az ami biztatást adhat nektek ahhoz, hogy elmerjetek hívni egy nőt "randira"?
1.Látszódjon, hogy a nő is szeretne így találozni, és nem csak "kegyesen belemegy", mert "épp nincs jobb dolga"
2.Utalás a dologra, akár virágnyelven is (én megértem az ilyesmit, /sokszor sajnos/)
3.Oldott légkör, szimpátia kölcsönössége.
Nem kell biztatás, mert ha Ő nem tud elhívni, de várja, hogy én hívjam, akkor ebből a dologból soha nem lesz semmi, mivel nem fogom elhívni azért, mert Ő azt akarja. Ha az a vágya, hogy randizzunk, nőként is ugyan úgy elhívhat. Ha én akarom elhívni, akkor elhívom. Ám de idegen nőnél nem próbálkozom ismeretlenül, ilyen esetben mindenképp neki kéne elhívnia. Eddig csak irányítottan, céltudatosan hívtam randira nőt, amit előtte ismerkedés előzött meg, társkeresőn. Azért ott, mert ott tudtam, hogy ha valaki ír vagy visszaír, az nyitott az ismerkedésre, párt keres, épp ahogy én. A hétköznapi életben ez nincs még és véletlenszerűen nem próbálkozok be valakinél, csak mert netán tetszik.
Nem teszem ki magam az olyan kínos lehetőségeknek, mint hogy van valakije, vagy nem jövök be neki, netán még jól meg is aláz nyilvánosan. Biztos, hogy nem adok ilyen fegyvert senki kezébe! A nők különösen gonoszak tudnak lenni...
Működött a hozzáállásom? Igen! A páromat társkeresőn ismertem meg. Egy éve együtt.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!