Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit váltana ki ez egy nőből?
Figyelt kérdés
Feltételezzük! Eddig egy nővel, kicsit bunkók de egyben kedvesek, odafigyelők voltatok. Mindig te mentél hozzá, nagyrészt te írtál neki smst vagy bármit. Mondjuk mi lenne, ha fordulna a kocka? Mármint, ha a férfi kicsit közömbös lenne felé. Néha mondaná, hogy szeretlek, mutatná is viszont, inkább a le sz*rom lenne nagyrészt. Emelet tartana, a nő tudtára egy másik nőt, akivel csak lefekszik. Egyszóval a másik nővel, kevesebbet foglalkozna, mint eddig de azért nem hanyagolnál-el. És mondjuk ebbe a nő is bele megy. Na meg a férfi irányítana 100% mindenben. Nem lenne olyan mint, anno hogy egyenlőség. (Mivel ism. a nőt ezért, úgy hozna meg minden, döntést hogy a nőnek is jó legyen.) Persze ezt mind úgy hogy ő nem tudna, róla értitek nem beszélné meg vele. Minden egyes takarításért vagy bármiért a férfi, bókolna neki hogy milyen ügyes vagy stb... (Mert amúgy kicsit hanyag.) Így esetleg meg nevelni... (Nagyon vágyik, egy elismerésre.) Mi lenne, ha ténylegesen bele menne, a nő ebbe a dologba? Csak amolyan kíváncsiság... Mit váltana ki egy nőből...2015. dec. 4. 22:00
1/10 anonim válasza:
Én már akkor kibas*nálok, ha bunkóskodnál velem. Ha meg cselédnek akarnál, miközben más nőket kurogatsz, levágnám a farkad és feldugnám a seggedbe.
2/10 anonim válasza:
Jézusom. Értékelem, hogy próbálod használni a vesszőket, de szinte egyszer sem sikerült a jó helyre raknod őket. : D
Egyébként attól függ, hogy milyen a nő. Ha naiv, butább fajta, akkor hajlandó lenne ezt eltűrni hosszútávon is, bár sosem lenne boldog. Ha normális, tartja is magát valamire egy nő, akkor az ilyen ki fog vágni téged olyan hamar, amilyen hamar csak tud.
3/10 A kérdező kommentje:
1. Köszönöm a véleményedet. De ez csak egy feltételezés volt, semmi köze a valósághoz.:) Mindig is olyan kíváncsi voltam, hogy mi lenne ha egy férfi ezt csinálná egy nővel. De mint írtam, a nő bele menne!
2015. dec. 4. 22:05
5/10 anonim válasza:
Honnan a francból tudjuk, hogy mit váltana ki ez a nőből, amikor épeszű ember szóba sem áll egy ilyen férfival?
6/10 A kérdező kommentje:
2. Ez nem a butaságtól függ, viszont annál inkább a naivságon és a rózsaszínködtől.:) Egy szerelmes embernek, mindent szinte be lehet magyarázni, még azt amit a saját szemével lát, azt is ki magyarázhatod.
2015. dec. 4. 22:08
7/10 anonim válasza:
Hiába a szerelem, ha valakinek van önbecsülése és esze, akkor nem fog vakon megbízni a másikban, szóval de, a butaságtól is függ.
8/10 A kérdező kommentje:
Azt hittem, így gyakorikon mindenki szinte látnoki, képességgel rendelkezik.:) De akkor tévedtem.
2015. dec. 4. 22:12
10/10 anonim válasza:
"kicsit bunkók" LOL
Kétlem, hogy ebbe bárki is belemenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!