Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ennyire utáljátok a nőket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ennyire utáljátok a nőket, miért vágytok ennyire kétségbeesetten egy társra?

Figyelt kérdés

Egy ideje böngészem ezt a témakört, és megdöbbentő, hogy mennyi azösszesnőfelszínesostobap...csa kérdésnek álcázott panaszkodást írnak ki, ugyanakkor meg ezek a férfiak mégsem tartják opciónak, hogy felfüggesszék legalább egy időre az ismerkedést.

Namármost ha én olyan szinten megvetek egy bizonyos embercsoportot, hogy a legrosszabbat feltételezem mindig róluk, és semmire sem tartom őket (mert hiába írják néha egyesek azt, hogy "waaah ez az objektív igazság, és nem csak felesleges fröcsögés" - attól ez felesleges fröcsögés) akkor a lehető leginkább próbálom kerülni őket. Nem?

2018. szept. 2. 12:20
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
7%

"Altalaban a legtobb sracnak meg jobban is nez ki a noje, akiket ismerek. :D"

Na én most fejeztem be ennek az oldalnak az olvasását, semmi köze a valósághoz.

2018. szept. 2. 13:38
 22/46 anonim ***** válasza:
85%

1. Érdekes, ha szétnézek az ismeretségi körömben, akkor azt látom, hogy a teljesen átlagos vagy akár csinos barátnőimnek, ismerőseimnek is teljesen átlagos pasijai vannak. (Sőt, leginkább már férjük...)

Olyan pasija, aki után jellemzően megfordulnak a nők, csak olyan ismerőseimnek van, akik amúgy maguk is kivételesen szépek (pl. az egyik modellkedett is).

Gyakrabban látok olyat, hogy a csaj helyes (még ha nem is világszépe, de csinos, igényes, kellemes arcú), a srác meg tényleg totál átlag.

Én nem tudom ti hol mászkáltok, hogy csupa ronda nő - helyes pasi kombót láttok, de valamit nagyon benéztek.

2. Azt vettem észre, hogy az itteni férfiaknak az átlagos lány valami ilyesmi:

[link]

[link]

[link]

Elárulok egy titkot ezek a nők, akiknek full smink nélkül is ilyen szép arca van, ez baromira nem átlagos kategória.

Ők az átlagosak:

[link]

[link]

[link] (Ja, nézzük már meg a pasiját is a képen...Ő talán egy adonisz?)

[link]

3. Én sem értem azt az anomáliát, hogy: A férfi azt mondja magáról, hogy ronda, de minimum átlagos nőt szeretne magának. Viszont ha az átlagos nő nem akar ronda pasit, akkor felszínes. És ő miért nem felszínes, hiszen ő sem akar ronda csajt...

Legszívesebben belinkelgetném az ismerőseimet megmutatni, hogy mennyit teljesen átlagos pasinak van teljesen átlagos vagy épp csinos nője, csak tisztelem mások személyiségi jogait és nem rakom fel a képeiket egy ilyen szennyoldalra.

2018. szept. 2. 14:13
 23/46 anonim ***** válasza:
6%
Röviden tömören, én imádom a nőket és tisztelem, becsülöm, csak ők nem csípnek engem. :)
2018. szept. 2. 14:21
 24/46 anonim ***** válasza:
78%

#22 elmondott mindent, amit el kellett. Az a baj, hogy hiaba jartatjuk a szankat. Az olyan becsavarodottak, mint az 58%-os kovetkezokent reagalnak

A) elmegy a fejuk mellett, ignoraljak teljesen, amit irsz es mondjak a sajat "igazukat"

B) hazugnak neveznek, nem hiszik el, amit mondasz

C) kifogasokat keresnek, biztos minden ferfi gazdag, akinek noje van

Nagyon erosen mukodik naluk az onvedelmi mechanizmus, minel sikertelenebbek, annal durvabban. En is linkelnem a parokat, egytol-egyig, de ha meg is tennem, arra is lenne kifogasa a lagyagyu 58%-osnak. :DD

Ez olyan, mintha ok nem e vilagon elnenek, hanem az orszag egy eldugott szogleteben es a luxus felesegeket neznek nap, mint nap, ez alapjan hatarolva be a noket. Sajnos ez a beteges mentalitasuk egyre beljebb sodorja oket a spiralba, egyre remenytelenebbek lesznek, egyre tobb beteg elmeletuk lesz, egyre tobb aggresszio hyulik bennuk, es aki mar annyira az aljan van, azokbol lesznek a nogyilkosok vagy eroszakolo incelek, mint amit sajnos neha a mediaban lehet is latni.

Let's hope he wont go that far. Keress fel egy pszichologust/pszichiatert, komolyan mondom.

2018. szept. 2. 14:41
 25/46 anonim ***** válasza:
10%
Reménytelen esetek vagytok sajnos..
2018. szept. 2. 14:49
 26/46 anonim ***** válasza:
51%
Látom komoly vita alakult itt ki! Na akkor én 23 éves fiú vagyok! Magas átlagos testalkatú nem a kigyúrt de nem is a dagi kategória, kb 15 évesen kezdtem el lányokkal foglalkozni személyesen és interneten is,volt önbizalmam aztán valahogy azt vettem észre, hogy minden olyan lány aki tetszett és bepróbálkoztam ki csúnyán ki kevésbé de elhordott mindennek! Ez ment pár évig nem adtam fel de semmi,egy két "barátság" kialakult volt egy két jó beszélgetés és ennyi! Tetszettem egy két lánynak de ők nekem nem így velük nem is kezdtem el semmit, ma már nem is igen foglalkozom vele mert tudom,hogy értelmetlen! Nem vagyok páva meg ilyenek nem a discoban élem mindennapjaim, van pénzem, dolgozom nem napról napra élek, vannak terveim a jövőre de ezekszerint ez már senkinek nem fontos! Ja és ráadás képp több fiútól is megkaptam,hogy csúnya vagyok! Szóval igen aki hasonló helyzetben van mint én neki annyi esélye van boldognak lenni mint a lottohoz! Ettől függetlenül nem kur... mindenkit tudom,hogy selejtes génekkel születtem és a népbutítás meg a nyugati szemét majmolása miatt van ez így de ez van! Azt ajánlom a sorstársaimnak,hogy fogadják el a helyzetet egyedül is lehet tartalmas életet élni és itt hiába teszitek ki az ilyen kérdéseket nem fog semmi változni! Csak még nehezebb lesz elfogadni a fent leírtakat!
2018. szept. 2. 14:54
 27/46 anonim ***** válasza:
59%
Ki utálja a nőket?
2018. szept. 2. 14:55
 28/46 anonim ***** válasza:
85%
Azt mondják itt folyton ezek a srácok, hogy médiamédiamédia, az agymosás miatt akarnak a nők jó pasit, mikor pontosan a média miatt hiszik átlagosnak a 22 által belinkelt szép lányokat.
2018. szept. 2. 15:03
 29/46 anonim ***** válasza:
14%
#28 Félre értetted! Én nem erre céloztam! Én arról beszélek,hogy manapság az értékrend és a család fogalma nagyon a háttérbe szorult! Igaz ez minden korosztályra!
2018. szept. 2. 15:06
 30/46 anonim ***** válasza:
13%
A 22es által linkelt első 3 lány egyértelműen átlagon felüli, senki nem hiszi őket átlagosnak. A másik 4 lány közül az első és a harmadik átlagos, a másik kettő azért elég érdekes, a második fura, a negyedik meg inkább átlagon aluli vagy a kép torzít nagyon.
2018. szept. 2. 15:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!