Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is utáljátok az "idézgetős, saját ötletem nincs, ezért idézek mástól valamit" csajokat?
Az attól függ. Én Leonardo da Vincitől, Voltairetől, Confuciustól, stb. szoktam idézni. Nem azért, mert nincs ötletem, hanem mert mélységesen megérintenek a bölcseleteik.
Akkor most én is "idézgetős csajnak" számítok akit utálni kell?
Azt utálom,hogy ma már ez lett az idézetekkel,fb miatt ciki,holott nem mindenki amiatt olvas.
De amúgy igen,taszítóak.
Álmomból fölkeltve is össze tudnék írni egy füzetnyi idegesítő és/vagy idióta dolgot, amit a pasik szoktak csinálni, - még csak nem is azért, mert szexista vagyok, hanem mert nem egyik nem sem tökéletes, így a férfiaknak is vannak bőven hülyeségeik - de valahogy mégsem azt látni, hogy a nők vinnyognának minden. egyes. apróságon.
Ez még csak nem is a "Felnőtt párkapcsolatok" témakörbe tartozik...
"Hé ti nem utáljátok, amikor valami gyökér jobb dolga nem lévén nagyon akar panaszkodni, de hozva a saját értelmi színvonalát, még a megfelelő témakört se találja el? Idegesítő, mi?"
Nem lenne sokkal jobb ez a világ, ha az emberek (nők!) élhetnék a saját szánalmas kis életüket anélkül, hogy minden semmirekellő apróságba belekössön valaki?
Módjával nem gáz. De ha valaki naponta egy halom ilyet posztol, az már szerintem az. Főleg, mikor szöveg+kép és a szöveg oltári nagy baromság, de szerintem nem is gondolnak bele, csak megosztják, mert menőnek tűnik, vagy nem tudom minek.
Utálni nem utálom őket, mert minden emberben ott van a változás lehetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!