Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne levezetni azt a frusztrációt, amit az okoz, hogy egy ronda szerencsétlen fiú vagyok és legfeljebb a képeire fogok recskázni a nekem tetsző csajoknak?
Figyelt kérdés
2018. aug. 30. 18:42
31/40 A kérdező kommentje:
Ja, akkor legyek hajléktalan mert sok meló és pénz fenntartani egy lakást?
2018. aug. 30. 21:02
32/40 anonim válasza:
Nagyon egyszerű: legyen sok lóvéd, és akkor megkaphatod simán azokat a nőket, akik amúgy szóba se állnak veled.
Manapság sajnos ide jutott a párkapcsolati piac, hogy a "szerelmet" is lehet forintosítani. Nagyon kellett nekünk a vadkapitalizmus, emberek.
33/40 anonim válasza:
Az élet igazságtalan, születhettél volna sokkal szarabb helyre, meghalhattál volna háborúba, betegségbe, lehetett volna baleseted, ami után kómába lennél, vagy levágták volna a végtagjaidat, vagy éppen lehetnél helyes mikropénisszel meg impotensen, ja még akár meleg is lehettél volna, ez van vannak akik megszívják és vannak akik még jobban, én is így tudom valahogy levezetni a frusztrációmat, a lehetne rosszabb is mottóval...
34/40 anonim válasza:
Elég Schumacherre gondolni, mindent megkapott az életben és most mire megy vele? Még meghalni se engedik, ki tudja hogy szenved, lehet évtizedekig...
35/40 anonim válasza:
#33 hát ez eléggé sorozatgyilkosok érvelése..."jajjajajj bíró bácsi kéremszépen, én olyan jó fiú vagyok, csak tíz embert öltem meg, nédda az a másik az ötvenet ölt le, tessék engem elengedni..."
36/40 anonim válasza:
Mekkora egy gyökér vagy. Az ilyeneknek kár megszületni, csak árad belőled a szar.
37/40 anonim válasza:
16: Szerintem ne varj meg eveket. Mindenkinek jobb lesz, ha mielobb megteszed.
38/40 anonim válasza:
#36 értem. Majd visszatérünk a témára, ha megtanulsz érvelni is, nemcsak az óvodás kisdedó fröcskölődésig jutsz el.
A mínuszt kaptad is helyből, ostoba.
39/40 anonim válasza:
Nevelj cserepes virágot, öntözzd, gondoskodj róla. Kezdetnek a kaktuszt, muskátlit javaslom, esetleg a büdöskét.
Tavasszal ültes valamit (krumpit? Paradicsomot? mindegy mit) A lényeg az lenne, hogy gazold ki a veteményest, ne lepje el a gaz.
Ezek a tevékenységek segítenek, hogy legalább a belső világot ne legyen ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!