Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne levezetni azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne levezetni azt a frusztrációt, amit az okoz, hogy egy ronda szerencsétlen fiú vagyok és legfeljebb a képeire fogok recskázni a nekem tetsző csajoknak?

Figyelt kérdés
2018. aug. 30. 18:42
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

#9 Dehogy cigány! Tálib! :)

Én is bírom, ledumálna a lábamról. Látszik, hogy szeret élni és ezt szereti látni az ember, nem a savanyú balfszokat

2018. aug. 30. 19:42
 12/40 A kérdező kommentje:
Na most kibogoztam kire gondolsz és ő nagyon nem rusnya, ez csak egy kifogás, hogy a dumájával csajozott be, amúgy simán tetszhet egy nőnek anélkül is. Ha szerinted ő ronda, akkor még nem láttál engem.
2018. aug. 30. 19:45
 13/40 anonim ***** válasza:

Minél remetébb életmódot élsz, annál inkább dagonyázol a saját nyomorodban, és olyan szinten megkeseredett leszel, hogy nem hogy szerelmed nem lesz, de még barátaid sem.

Engedd el a társkeresést. Le van szarva. Nem csak ez az egy értelme van az életnek, és nem ez az egyetlen egy módja annak, hogy legyenek szoros emberi kapcsolataid, és ne legyél magányos. Ne párokat keress a tömegben, és dúlj-fúlj magadban, hogy "pff nekem ilyenem sosem lesz" hanem láss embereket, akiknek fontos lehetsz, ha nyitsz feléjük.

Nekem sem adatik meg millió+1 dolog az életemben (még olyan sem, ami a legtöbb embernek megadatott) és ha ezekre koncentrálnék, akkor kva gyorsan embergyűlölő lennék, és beleőrülnék.

De persze ha neked a végtelen önsajnálat és a világtól való elzárkózás vonzóbb, akkor töltheted az időd nagy részét netezéssel, és irkálhatsz fórumokra frusztrált, dühös hangvételű kommenteket. Kinek a pap, kinek a papné...

2018. aug. 30. 19:49
 14/40 A kérdező kommentje:

De ez egy alapvető szükséglet, táplálkozás, alvás, szaporodás...ez kb azzal ér fel, mintha látnád minden egyes nap az ennivalót, de nem ehetnél belőle, akármilyen éhes vagy nem aludhatnál a csábító fekhelyen, akármilyen fáradt vagy. Ezt ne hasonlítsd ahhoz, hogy nincs diplomád, jó állásod, saját kocsi, saját lakás stb stb mert ezek nélkül is lehet normális életét élni.

Egy alapvető emberi szükséglet hiányában viszont nem lehet.

2018. aug. 30. 19:53
 15/40 anonim ***** válasza:
#14 Oké, akkor döntöttél... Sok szerencsét hozzá.
2018. aug. 30. 19:55
 16/40 A kérdező kommentje:
Én már próbálkoztam eleget, 25 éves koromra eljutottam oda, hogy gyűlölök mindenkit, mindig csak a rosszat kaptam bármit csináltam. Nincs is kedvem élni már, még pár évet lehúzok valahogy, aztán megölöm magam.
2018. aug. 30. 19:59
 17/40 anonim ***** válasza:
91%
Nőlj fel inkább, nem sok embert érdekel az önsajnáltatásod mekkora szerencsétlen vagy, de így végképp nem lesz senkid.
2018. aug. 30. 20:01
 18/40 anonim ***** válasza:
91%
Hát, szép barátnőd sose lesz, de csúnya se. Hogy lenne? Mit tudsz neki adni? Nyavalygást. Az kinek hiányzik...
2018. aug. 30. 20:10
 19/40 A kérdező kommentje:
Csúnya barátnő minek? Akkor mindegy ha egy disznóbélbe dugdosom a fa**omat.
2018. aug. 30. 20:13
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Jó szándékból írom, szerintem menj el pszihológushoz, rád férne a beszélgetés... Az írásod alapján kb depressziós vagy, változtatnod kéne a hozzáállásodon.
2018. aug. 30. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!