Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Együtt voltam egy lánnyal találkozgattunk "össze jöttünk" utóbbi időben már mindig le mondta a találkozást...mindig volt rá kifogása mindig fontosabb volt neki minden én ezt meg untam és hagytam a francba 3 hete nem beszélünk,ő egyálltalán nem keres esze ágában sincs.
Tegnap beszélgettem egy lánnyal elég komolyra sikerült a beszélgetés és hát..el hívtam és ő bele egyezett a találkozásba ami mára volt megbeszélve,természetesen mára minden össze jött neki :D ma is beszéltünk még utoljára 1 órája írtam neki üzenetet amire még nem válaszolt nem is nézte de persze végig online,raktam ki egy képet a történetemhez (nem miatta,mert eddig el hittem neki,hogy nem ér rá) és hát persze,hogy meg nézte milyen érdekes :D aztán van pár közös ismerősünk és ebben a vissza nem írt időben likeolgat meg hasonló :D csak én vagyok ilyen szerencsétlen,hogy ilyen nőket fogok ki? ja és "esküszöm,hogy találkozni fogom" kérdezem tőle mikor? "nem tudom :/" Nők!! miért nem lehet nyíltan meg mondani,hogy mi van?! Én vagyok csak ilyen szerencsétlen,hogy ilyenekbe botlok már tényleg...már lassan magamban nem fogok meg bízni
Nem csak te, nyugi. Én is meguntam hogy bárhova hívom a lányt, mindig volt valami kifogása. Egyszerűbb lenne, ha azt mondaná, hogy ne próbálkozz te barom, mert nem kellesz. De nem. Inkább megy a hitegetés, hogy majd ekkor, majd akkor...
Hagyd a fenébe, jobban jársz! Majd ha akar, akkor keres.
Nekem is kezd ebből elegem lenne már. Kevés normális(nak tűnő) lány van, a nagy részük már foglalt, a többiről meg kiderül hogy igazából nem akarnak semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!