Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne levezetni azt a frusztrációt, amit az okoz,
hogy egy ronda szerencsétlen fiú vagyok és legfeljebb a
képeire fogok recskázni a nekem tetsző csajoknak?
meg jo, hogy a magyar ferfiaknak ez a problemajuk, nem attol kell rettegniuk, melyik nap csap belejuk egy bomba, vagy hogy hany napot birnak meg ki elelem nelkul. na, majdnem meg is sajnaltalak, hogy szegenykem kimaradsz az elet "alapveto szuksegleteibol".
2018. aug. 30. 20:16
#19 Egy lúzer kcsög minek? Az olyan, mintha egy állat farkalna...
2018. aug. 30. 20:16
23/40 A kérdező kommentje:
Jajj meg ne sajnáljam őket. Nekem most épp ez a legnagyobb gondom. Magyarország is éhezett, szenvedett eleget, szüntelen háborúzott, tatárjárás, török háborúk, két világháború és egyéb finomságok. Senkit nem érdekelt.
A te kínod sem érdekel senkit sem rajtad kívül. Ha csak a szép nōk jönnek be, akkor fizess érte, ott a prosti. Tudod, az ételt is meg kell venni... de amúgy a szex, pláne szép nővel a szex, nem számít létszükségletnek, nem fogsz belehalni, hogy nem jutsz hozzá
2018. aug. 30. 20:23
Úgy éreztem, hogy bár segítséget kérsz az eredeti kérdésben, valójában csak fröcsögni szeretnél egyet. Akkor inkább tend fel úgy a kérdést eleve, hogy mások ne pazarolják rád az idejüket és segítő szándékukat, kereshessenek olyan kérdést ahol valóban segítséget vár a kérdező.
Menj keress egy disznóbelet (télen ha eljössz hozzánk disznótorra, szívesen adok), a stílusod miatt nem lesz soha senkid. További gyűlölködéssel teli ocsmány életet.
2018. aug. 30. 20:23
26/40 A kérdező kommentje:
Nem én tereltem ebbe az irányba a kérdést, eleve a második hozzászóló kezdte a szokásos álszent hitegető dumát, hogy "fogadd el magad gyermekem és téged is elfogadnak", ami nem kicsit fel tudja b**ni az agyam. Eleve nem is erre kértem tanácsot, hogy hogy legyen bnőm.
A negyedik válaszoló tényleg tanácsot adott, hogy hogyan vezesd le a frusztrációt, de őt is lehurrogtad.
Akkor konkrétan milyen válaszra vársz? Máskor kifejtésbe írd bele, hogy a válaszolók legyenek gondolatolvasók és találják ki, te mit akarsz és azt írják le.
2018. aug. 30. 20:40
te egyertelmuen nem tudod, hogy mi az a szenvedes. hihetetlen, hogy van, akinek ez a problemaja es meg sajnaltatja is magat. wow. anno en is azt hittem, hogy sose lesz baratom, de sose nyavogtam, nem ez volt a fo problemam az eletben es nem utaltam erte senkit. persze azota kikupalodtam es mar ettol sem kell felnem. de elkepzelem, hova jutottam volna, ha ilyen mentalitasom lenne, mint neked. :D manapsag az emberek mar tenyleg nincsenek tisztaban a problema fogalmaval.
2018. aug. 30. 20:42
29/40 A kérdező kommentje:
Mégis milyen tanács ez, hogy menjek olyan helyekre, ahol azt láthatom, ami eleve frusztrál?? Elég a kötelező dolgokat letudni ebben a formában.
Fogadd el azt, hogy ronda vagy, és ronda csajod lesz.
Na és akkor mi van?
Majd megszokod a látványát, és egy idő után tetszeni fog.
Tapasztalat!
A szépre meg kivered , oszt jó napot!
Tudod mi lóvé, és meló fentartani egy jó nőt?
Örülj neki, hogy nem kell ezzel foglalkoznod! :)
2018. aug. 30. 20:53
Kapcsolódó kérdések: