Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyeim mikor leqrvaz bennete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim mikor leqrvaz benneteket valaki, olyankor mi megy végig rajtatok, hogy, , büntetnétek" az illetőt?

Figyelt kérdés
2018. aug. 30. 12:30
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Soha senki nem k.rvázott még le, de ha megtennék, akkor először is meglepődnék, aztán meg jót röhögnék rajta, és mondanám, hogy "na elmehetsz te a büdös p.icsába". És ezzel le is tudnám az ügyet. Őszintén, nem tudnám komolyan venni az illetőt. :D
2018. aug. 30. 20:26
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Az a legjobb, mikor azért van leqrvázva az ember, mert NEM megy bele valamibe...de ahogy már írták előttem, az ilyet bünteti az élet.

Először engem is általánosban neveztek így, mikor nem engedtem lemásolni a házimat. Aztán a származásom miatt nagyon sokszor illetve random az utcán, mikor szólongattak.

A legutóbb ma, munkába menet egy elég rossz kocsma előtt visz el az utam, ma azért voltam k urva, mert nem reagáltam rájuk, mikor a testemet kommentálták hangosan (sneaker, fekete mom jean és a barátom kötött pulcsija volt rajtam)

20L

2018. aug. 30. 21:06
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Csak lesajnálóan végigmérném aztán ennyi.

Nyilván nincsen senkije, és egy megkeseredett pöts :D

2018. aug. 31. 16:50
 24/30 anonim ***** válasza:
A legelsö reakcióm tuti az lenne hogy pofon vágom!
2019. ápr. 28. 19:50
 25/30 Ketseg2017 ***** válasza:
Attól függ. Ki mondta neked? Közeli ismerős vagy ezer idegen szidásnak? Nem mindegy :))
2019. ápr. 28. 19:54
 26/30 anonim ***** válasza:
Még soha senki nem mondta a szemembe, h k.urva vagyok. A hátam mögött esetleg, de az nem izgat. 35/n
2019. ápr. 28. 20:23
 27/30 anonim ***** válasza:
Egyszer még általános iskolába tartottak annak és az első gondolatom az volt hogy miért mikor egy pasim sem volt és nem játszottam magam senkinek. 2 barátnőm volt csak sőt nem is igazán beszéltem fiúkkal még is én voltam a k. Aztán akkoriban nagy divat volt hogy a suliba leveleznek egymással és hát én is írtam egyet ezeknek a lányoknak hogy ők azok és nem én :D de különösebben nem foglalkoztatott. Valamiért utáltak és esetleg valami olyan pletykát hittek el ami nem is igaz. Ki tudja.
2019. ápr. 28. 21:09
 28/30 Fruzs33 ***** válasza:

Pont nem érdekel.Csak anyukámat ne szidják,mert akkor én nem kegyelmezek.

Ha engem hív így,az meg az illetőt minősíti.

2019. ápr. 28. 22:04
 29/30 anonim ***** válasza:
28-as mit tennél avval aki anyudat q..zza le?
2019. ápr. 28. 23:00
 30/30 anonim ***** válasza:

28-as ! Ezzel én is így vagyok. Ha rám mondják,pont nem érdekel,mondja,ha ilyen nyomorék és ez okoz kielégülést neki. De ha édesanyámra ,az már nagyon más tészta.

Volt rá példa...Még iskolás voltam,a srác kötekedett,majd k@va anyázni kezdett. Aztán elájult 😁😁 Ájultra vertem egy keményfedeles matematika könyvvel. Későbbiekben ia volt egy kwaanyázó rétinéger ,ő közben a vállamat is lökdöste (saját sörözőnk volt és aznap én dolgoztam,a rétinéger meg többet ivott és azt hitte vicces ha ezt csinálja) 3-szor szoltam neki,hogy hagyja abba,negyedjére felnyomtam a falra és elsziszegtem"ha nem fejezed be kitekerem a nyakad,most megiszod ami a poharadban van és hazamész mielőtt történik veled valami. (pedig kisebb voltam mint ő,de sokkal idegbetegebb sok adrenalinnal 😁😁 )

Másnap bocsánatot kért,amúgy józanul egy illemtudó,rendes ember volt. A másik 2 alkalom már nem közveten az anyázás miatt volt,de hozzájárult nagyban

2019. ápr. 29. 06:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!