Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyeim mikor leqrvaz bennete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim mikor leqrvaz benneteket valaki, olyankor mi megy végig rajtatok, hogy, , büntetnétek" az illetőt?

Figyelt kérdés
2018. aug. 30. 12:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Mi értelme lenne?

Ha ez az értelmi színvonala, akkor ennyi... "büntetéssel" nem lehetne fejleszteni. Esetleg tanulhatna illemet, kaphatna némi érzékenyítést, dühkezelést, satöbbi, ezeknek talán lenne haszna. Annak, hogy én bárhogy (visszaszólok, felpofozom, bosszút állok, stb) "megbüntetem", nem lesz semmi hatása.

Most komolyan, felnőtt embereket fölösleges megpróbálni nevelni. De még ha meg is próbálnám, nem büntetéssel. Még a kutyámat se par force módszerrel képzem, a büntetés elkerülése nem a legjobb motiváció a fejlődésre.

2018. aug. 30. 12:56
 12/30 anonim ***** válasza:
96%
Munkahelyen volt ilyen de rosszul ismerhette az illető a szó fogalmát ,mert nem dug..tott meg ezért mondta.Megbocsátottam neki és ajánlottam keressen rá a szó jelentésére.:D Nagyon kiakadt.
2018. aug. 30. 12:57
 13/30 anonim ***** válasza:
72%
Úristen, #12-es, ez milyen munkahelyen fordulhat egyáltalán elő???
2018. aug. 30. 13:09
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Eleg buntetes neki, hogy ilyen primitiv.
2018. aug. 30. 13:47
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

13

Autóipari cég.Volt ennél durvább is csak ott láthatóan fogyatékkal élő srác durvult be, ő konkrétan úgy gondolta, ha Edda számokat leírva papíron ott hagy a gépemen akkor mi már járunk..Mikor mondtam neki, hogy ilyenről szó sincs az asztalt akarta rámborítani na attól még én is beparáztam.:)

2018. aug. 30. 13:51
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

A baráti társaságom nem suttyókból áll, ott nem menő az ilyen beszéd. A munkahelyen sem, nem árkot takarítok vagy seprem az utcát. Szerintem egy bizonyos IQ szint felett ez nem jellemző.

Egyébként ha mégis valaki leqrvázna, akkor nem foglalkoznék vele. :D maximum kimosolyognám, az nagyon bosszantó tud lenni.

2018. aug. 30. 14:04
 17/30 anonim ***** válasza:
63%

Szerinted csak az utcaseprők között vannak ilyen 0 intes kretének? :D Elég naiv vagy, ha így van. :)

2018. aug. 30. 14:27
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Mosoly:)

Miért büntessem? elég nagy büntetés önmaga számára az ilyen ember, miért tegyek akkor én is rá egy lapáttal?:DD

2018. aug. 30. 14:54
 19/30 anonim ***** válasza:

13 Te hol élsz? Szinte nincs olyan munkahely ahol egy nőt be ne környékeznének az emberileg nulla egyedek.

Pont az a művészet, hogy megtanuld, hogy tudj lavírozni az ilyenek között és ne legyen kihatással a munkádra. Mert némely "kolléganő" rendszeresen az ilyeneknek a wc-ben rakja stét a lábait, és sz..pja le, ezért a normális nőket is velük hozzák egy szintre. Hiába vagy te normális, és messze kerülöd az ilyen mocskokat, akkor is azokból az elfuserált mindenki macáju nőkből indulnak ki a fazonok.

Az értelmesebbje azonnal egy kétértelmű megjegyzésre is már olyan stoppot nyom a faszinak négyszemközt, hogy kétszer meggondolja, hogy még egyáltalán gondolati síkon is ujra bepróbálkozzon.

2018. aug. 30. 14:58
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

13 De mondok mást:

Huszonévesként volt egy fönököm, aki ismerte az akkori barátomat személyesen, mert üzeleteltek. Én pénzügyeztem+kassza+más, mentünk kp-ban lettünk kifizetve, egy elég jelentős összeggel, mielőtt kitett az irodánál rátette a combomra a kezét, én meg köpni nyelni nem tudtam, és visszatettem egy szó nélkül a kezét az illetőnek. Mentem fel a pénzel, és azon gondolkoztam, hogy tuti hogy ki fog rúgni, mert az irodából az egyetlen voltam aki nem tette neki szét, ráadásul munkailag elég jó volt a hely, nagyon sokat kerestem akkoriban. Mondtam is a többieknek, hogy engem tuti el fognak küldeni, a miértet nem árultam el. Nem küldött el. Másnap tisztelettel fordult hozzám, és ameddig állt a cég, addig olyan tisztelettel viselkedett, hogy a többiek nem hittek a szemüknek. Én meg hetekig nem tértem ebből magamhoz. ..

És ez ezer meg egy éve volt. És most sokkal rosszabb egy helyzete egy nőnek.

2018. aug. 30. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!