Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz hogy a Nőknél is a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy a Nőknél is a szexuális vonzalom a legfontosabb?

Figyelt kérdés
Papolnak a nők hogy de hát a belső fontosabb,meg hogy meg kell ismerni a másikat,de aki nem vonzzó számukra szexuálisan,azzal még barátkozni sem akarnak.Pont ezért nem is létezik szerintem fiú és lány barátság.
2018. aug. 27. 11:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Csakhogy a nők szidják mindig a pasikat hogy csak azt akarják...Ebből következtetve a nők nem akarnak szexet."

Ne, ne, ne :( Elképesztő logikai hiba... Egy kapcsolatnak több összetevője van, ezek közül az egyik a szex. A jelenség szerint a nők a többi összetevőjét is akarják, míg a kifogásolt férfiak nem, ők csak azt az egyet, és ez okozza a konfliktust. Érted már?

2018. aug. 27. 19:45
 22/23 anonim ***** válasza:
utolsó, nagyon jól leírta
2018. aug. 27. 20:01
 23/23 anonim ***** válasza:
22%

"a többi összetevőjét is akarják"

Naná, hogy akajrák... Ezt vedd meg, vigyél oda, csináld meg, gyorsabban, a szomszéd is vett nekünk is kell, miért csak ennyi...

Szenzációs. És bármit ront, a férfi a hibás, ők meg az "áldozatok" ("Kihez mentem én hozzá?" meg Huffnágel Pistizés szerű rinya)

2018. aug. 27. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!