Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy a Nőknél is a szexuális vonzalom a legfontosabb?
Ezt gondolod te és azért, mert te akarsz valami mást, többet mint barátság.
Nekem is volt/ voltak fiú, férfi munkatársaim és nem akartunk egymástól semmit.
Pont hogy aki nem vonzó számukra szexuálisan, de a belső rendben van, azzal csak barátkozni akarnak.
A szexuális vonzalom alapvető egy kapcsolat kialakulásánál, de nem egy barátságnál.
*a szexuális vonzalom a legfontosabb
Nem igaz.
Nagyjából helytálló.
A hozzászólok többsége keveri a haverkodást vagy a jó ismerősi viszont a barátkozással.
Hihetetlen, de épp az előbb gondolkoztam ezen. Itt van egy kedves jó testű, értelmes fiú, de egyáltalán nem vonzódok hozzá ezért eszembe se jut.
Közben meg ott van a nagyképű, de kedves jóképű férfi akin órákat gondolkozok.
Érdekes dolog.
Val'szeg mindenkinél így van, bár néha vicces mikor körbeugrálják Mr.Üresfejet vagy a férfiak az agyatlan libát, csak mert "de jó csöcse van!"
Beteg.
5: Nem vettem észre hogy keverne bárki bármit bármivel, miután a kérdező a kérdésére kapta a válaszokat : "de aki nem vonzzó számukra szexuálisan,azzal még barátkozni sem akarnak.Pont ezért nem is létezik szerintem fiú és lány barátság"
De, nézhetjük úgy is, hogy nincs szexuális vonzalom elsőre, de majd megismerjük egymást mert barátkozunk és beleszeretek a lelkedbe. Hááát, nálam ez sem jött be soha. A cimbi az csak cimbi maradt.
Mese ez a "beleszeret a lelkébe" dolog, az ilyen sosem létezett, max ha a nő is baromi ronda. Addig marad a helyette Mr.Jóképűember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!