Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy a Nőknél is a szexuális vonzalom a legfontosabb?
Legfontosabb? Mikor? Kapcsolat előtt, ahhoz, hogy legyen kapcsolat? Vagy kapcsolatban?
Nyilván, amikor nincs szexuális vonzalom, akkor nem tudok kapcsolatot kialakítani. De a szexuális vonzalom is tud több helyről jönni nálam. Mikor egy fiúval lelkileg összemelegedek, és előtte sem udorodtam tőle, csak nem ismertem, akkor tényleg éltem át olyat, hogy megszépült, és vonzódtam hozzá, bár tény, hogy erősen tett róla, mert keltette bennem a vonzalmat, bókolt, egyedi módon, stb.
Olyan is volt, hogy helyes volt a srác, szép volt a szeme, vonzódtam hozzá, összejöttünk, de hamar kiderült, hogy egy önállótlan anyuci pici fia, és ahogy szembesültem ezzel, (nem tudott semmit egyedül elintézni, több olyan helyzetben is szorongott, ami nem volt normális, (nem volt beteg a srác) a szexuális vonzalmam ezzel párhuzamosan lankadt le írtóra, végül otthagytam a francba, nem akarok én még anyuka lenni.
Aztán volt olyan, hogy helyes, helyes, de nem egy lángész a srác, kit érdekel. Elkezdett rámnyomulni írtó határozottan, és úgy elkezdtem hozzá hamarosan vonzódni, hogy soha nem gondoltam volna. Tényleg jóképű volt, csak számomra üres. No, ott mondjuk észnél voltam, mert tudtam, hogy mi más világ vagyunk, elég valószínű volt, hogy csak meg akar dugni, nyilván távol tartottam magam tőle, de titokban rendesen meghintáztatott, éjszakákat álmodoztam róla, hogy vele hempergek. Szerencse, hogy racionális típus vagyok.
Tehát igenis, a szexuális vonzalom egy segghülyét is csodává tud varázsolni a szemünkben, de el is tud illanni a belső értékek hiányában.
Ha nincs meg a vonzalom, nem lesz jó szerelmi viszony, még ha azt is mondjuk - ezt is próbáltam, a helyes, kedves fiúval a kapcsolatot, egy rövid idő után minden szexuális közeledés egy förmedvény élmény volt.
"Tényleg jóképű volt"
A szépség relativ. mindenkinek más a jóképü.
Ezt nem én mondom hanem itt irják az értelmes kommentelők.
tinilányt, válaszolok neked itt. Nem, a ők nem a szexre mennek, ha a válaszomból, (utolsó előtti válasz, a hosszú) nem értetted volna meg. Semmi nem volt a válaszomba, ami erre utalt volna. Hanem igenis a nőknek is fontos egy kapcsolat kialakításánál a szexuális vonzalom. Ez volt a lényege a kisregényemnek.
Ez sehol nem jelenti azt, hogy a nők is a szexre mennek. Amúgy persze, vannak nők, akik igen, arra mennek, de szerintem ők ezt úgyis közlik.
Ha nem érted, amit írtam, szólj, még egyszer utoljára megpróbálom elmagyarázni, tinilányt! Ha-ha-ha tinilányt
"sehol nem jelenti azt, hogy a nők is a szexre mennek."
Akkor miért nem jönnek össze olyannak akivel nem tudnának lefeküdni?
olyannal
bocsánat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!