Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedjem ki mi a gond? Meddig isteníti a barátait?
Figyelt kérdés
A barátom mostanában nagyon sokat van a barátaival. Egyértelműen érzem hogy fontosak neki. Ez eddig jó. De folyton rossz kedve van, nem nevet és mogorva. Nem értem mi a gond és nem is mondja. Azt mondta h egy sem igaz barátja, nem tud bízni bennük. De akkor meg mi ez a nagy összeborulás?? És minek van velük? Közös program, stb. Délután ha nem velem van este 10ig velük és utána dumálni se nagyon van kedve.
Hogyan szedjem ki belőle?
Velem mindig jó kedve van és nevet...
Ettöl függetlenül nem avat be.
Minek kell neki akkor ez az ostoba bandához tartozás és megfelelés ha nem tud azonosulni velük?
Az igazság az h nem szeretném ha olyan lenne mint ők, és nem is lesz, de meddig tart ez míg rájön?
2018. aug. 24. 23:34
1/2 anonim válasza:
Miért nem vele ülsz le és tárgyalod meg vele, hogy elmondhatná a panaszait, gondjait. Mindenkinek szüksége van haverokra. Vagy az is lehet megcsalt és ezért van kiborulva ilyenkor mindig.
2/2 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de csak annyit mond h semmi gond...nem tudom h megcsal-e sztem nem, egyértelműen a barátaival van. Bár az h fontosabbak ők (különösen az egyik) mint én, az már önmagában felér egy megcsalással.
2018. aug. 25. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!