Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 25 éves leszek és még mindig szűz vagyok akkor tényleg nagy gond van velem? 23F
Ha te úgy érzed, hogy gond van veled, akkor az a te személyes szocproblémád. Általánosságban nézve én semmi kivetnivalót nem látok abban, ha valaki 25-35 vagy akár 40 éves korára szűz, mert egyrészt nem ismerem, nem tudom mi áll mögötte, simán lehet, hogy komoly oka van (és nem feltétlenül gond, hanem mondjuk elhatározás, nem találta meg azt, akivel szerette volna, mittudomén), másrészt meg a világon hidd el, rajtad kívül az égvilágon senkit sem érdekel mikor dugtál először (vagy hatszázadjára. Úgy általában senkinek semmi köze a nemi életedhez és pont).
Viszont ha te gondnak érzed, akkor tegyél ellene. Én személy szerint nem vagyok szűz, meg amúgy is nő vagyok, de azért úgy gondolom, hogy ha úgy állsz hozzá, hogy ez a világ legnagyobb tragédiája, akkor úgy jársz majd te is végül, mint az amerikai tömeggyilkosok meg úgy általában ezek az "incelek", akik képtelenek feldolgozni az élet nehézségeit. Viszont ha megtalálod a boldogságod és a boldogulásod másban, akkor nem teljesen mindegy, mikor és kivel szexelsz?
Ahogy lesz időd menj el prostizni!!!
Arra jó lesz, hogy az intimitás körüli misztikus ködöt eloszlassa.
Aztán jöhet az önfejlesztés, párkeresés, párkapcsolat mechanizmusának megismerése.
Privátban segítek bővebben, ha gondolod. Az itteni megkeseredett feminácikkal meg ne foglalkozz, csak azon lesznek, hogy mégjobban lehúzzanak a szarba.
Matek órán hol voltál? :D
25 később lesz. Lehet van veled némi gond, de attól még a szex összejöhet. Nekem is vannak gondjaim mégis összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!