Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok gond, ha nem tudok cipőt kötni?
Már egy ideje belebújos cipőkbe járok mivel nem tudom bekötni rendesen a cipőfűzőmet. Sose volt jó kézügyességem hozzá. Emlékszem mikor anyám próbált erre megtanítani agresszíven állt hozzám, idegeskedett, mert bénázok. Mostanában elkezdtem futni, de mivel fűzős futó cipőm van mindig kioldódik és nem tudok emiatt rendesen futni.
Van olyan lány, aki ezt nem nézi cikinek és, ha esetleg futnánk akkor megkötné nekem és akkor is, ha esetleg színházba mennénk, felvennék öltöny cipőt abba is segítene? Nekem a csomókötés is gondot okoz, sajnos ezekre sose volt jó kézügyességem.
1 óra alatt simán megtanulhatnád youtube-al vagy akárhogy. És az 1 óra az olyan, hogy ha nagyon retardált vagy.
Bocs, de ez nagyon szánalmas, ha egészségügyi probléma nem indokolja. Bekötném a fűződ, mint haver, de hogy férfiként nem látnálak, az biztos.
Nem gond, ha még csak most mész óvodába... bár lehet, hogy már oda is elvarás ez a ''képesség''.
Az a gáz, hogy a kérdés kiírásának ideje alatt már el is kezdhetted volna orvosolni ezt a problémát és a kifogások keresése helyett előrébb is lennél vele. Nem origami hattyúkat kell csinálni vagy tengerészcsomókat kötni...
Bár, én tudok cipőt kötni sose szoktam. Mióta az eszemet tudom csak bedugom a lábám mellé a fűzőt. Önmagában ez nem zavarna, ha egyébként nem vagy retardált és más alap dolog azért mennének.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!